lauantai 16. maaliskuuta 2024

Kevät on täällä taas!

 

Pieni haikeus siitä, että talven kelkkakelit ovat ohi näiltä leveysasteilta. Talvesta otettiin kuitenkin kaikki ilo irti kelkkaillen ja hiihtäen. Martallekin saatiin jo vähän vetoharjoituksia alle ja kunto hyvään nousuun. 💪 Onneksi päästään vielä muutaman viikon päästä hetkeksi jatkamaan talvea pohjoisempana. 
Tähän on nyt sitten tultu. Nyt ollaan sellaisissa litsislätsis-keleissä. Lumi sulaa vauhdilla, vettä ja sohjoa on joka paikassa ja mikä inhottavinta, on pirun liukasta. On mietittävä tarkkaan missä juoksuttaa koiria, jos niitä nyt ylipäätään voi edes juoksuttaa, jotta ne pysyvät ehjinä. 

Onneksi edes hallivuorot pyörivät nyt kaksi kertaa viikossa. Vähän takamatkalta lähdetiin tähän talveen koirien tottisten osalta oman sairastumiseni takia, mutta parempi myöhään kuin ei ollenkaan. 

Tässä viime treenien tekemisiä molempien osalta. 


Carun metrinen alkaa näyttää omaan silmään jo varsin hyvältä. Suorittaminen alkaa olla itsevarmaa, voimakasta ja mikä parasta, nouto on Carun lemppariliike.💓 


Bhta varten taidan tehdä Martalle jäävät nyt pysähdyksestä, koska niissä tulee vielä sekaannuksia liikkeestä. 


Martan kaksivuotissynttärit on maanataina... synttäripostauksessa lisää ihanasta Martasta. Muutama poseerauskuva Carusta. Väri on naamasta jo vähän haalistunut, mutta on se silti niin komea. 💓Ei kommentteja:

Lähetä kommentti