tiistai 11. heinäkuuta 2023

Lomalla


Loma alkaa olla pian puolessa välissä. Koiratreenit ja mökkeily ovat rytmittäneet lomaa, pääpainon ollessa kuitenkin mökkeilyssä. 


On ollut sopivasti hellettä, sadetta ja välillä myös viileää säätä. En tykkää yhtään kovista helteistä, joten säänvaihtelut ovat olleet oikein tervetulleita meidän lomaan. Kerrankin on voinut tehdä kesällä monenlaista aktiviteettiä ilman, että helle on pilannut suunnitelmia.
Koirat ovat rentotuneet ja nauttineet kesästä... 


Mökillä ovat lähes koko ajan ulkona.
Viileä ajanjakso mahdollisti pyöräilyn ja pidemmätkin lenkit. Sain synttärilahjaksi uuden kickbiken, jolla on ollut kiva huristella. 💝


Pitkiä lenkkejä metsän rauhassa. 


Taivas on näyttänyt meille kaikki hienot värinsä. Välillä on myös ukkostanut kovasti. 


Caru katselee pilviä... vai ulvooko sittenkin kuuta... ?


Martasta olen saanut hauskan suppailukaverin itselleni. Martta on rohkea lautailija. Se hyppää laudalle yhtään epäröimättä, kun siihen tarjoutuu tilaisuus. Marttaa ei selvästikään pelota laudalta putoaminen. Se vaihtaa laudalla puolta melko huolettomasti... Olen myös uittanut Marttaa laudan kanssa. Martta ui aina, kun siihen on mahdollisuus. 


Caru tuumailee asioita mielummin laiturilta. Se on ui silloin, kun sillä on kuuma. Caru ei tässäkään asiassa turhia hötkyile. 


Martta muisuttaa yhä enemmän edesmennyttä Myy-tätiään... 💔💓. Sille on tullut lisää kiihkeyttä ja sellaista tunteen paloa, josta niin tykkään.


Caru ja auringonlasku.... ja mikä tietenkin parasta. Loma jatkuu. 💝

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti