lauantai 20. toukokuuta 2023

Se on kesä nyt!


Kesä ja mökkikausi on taas alkanut... ja kuten kuvasta näkyy, niin myös uimakausi. 😄Opintojen aikana kesät tuli vietettyä lähes kokonaan töissä, joten tuntuu todella hyvältä päästä tänä kesänä viiden viikon kesälomalle. 💚


Kesä tietää koirille vapautta ja onnellisia aikoja. Ne saavat touhuta aamusta iltaan ulkona. Treenit jatkuvat kesälläkin, mutta toki lämpötilat huomioiden. Helteellä ei treenata. Molemmat koirat ovat menossa viikon päästä Juha Korrin vietti- ja leikityspäivään. Kiva nähdä miten leikit uuden maalimiehen kanssa sujuvat. 


Alkukesän orastava vihreys on niin kaunista. 


Kesällä kärryajot pidetään vähäisinä, ellei sitten tule erityisen viileitä ajanjaksoja, kuten nyt alkukesästä on ollut. En ole löytänyt vielä ihan yhteistä säveltä tuon kärryn kanssa. Hyvää siinä on toimivat jarrut, jotka pysäyttävät kärryn kovassakin vedossa. Ajoasento ei ole kuitenkaan paras mahdollinen ja ihmeen hyvin koirat saavat myös kärryn kaadettua nykäisemällä reippaasti sivulle... Edelleen haaveena olisi saada molemmat koirat saman kärryn eteen juoksemaan, mutta toistaiseksi en ole vielä niin hullu, että noiden kanssa sitä yrittäisin. Haasteita riittää ihan riittämiin vielä yhdelläkin koiralla. Riistalähdöt aiheuttavat enemmän tilanteita tiellä ajaessa, kuin talvisin jäällä liikkuessa. Ehkä vielä jonakin päivänä koittaa sekin päivä, että mulla on belgivaljakko, mutta ei ihan lähtitulevaisuudessa. 


Caru mies toivottelee hyvää kesää! 💓

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti