tiistai 25. elokuuta 2020

Tuukka Nikolan tottisseminaari


Järkkäsin treenikaverin kanssa seurallamme (Keski-Suomen Palveluskoirayhdistys) kaksipäiväisen Tuukka Nikolan tottisseminaarin. Seminaari oli oikein hyvä, antoisa ja yleisö viihtyi. Samojen teemojen ympärillä liikuttiin kuin mitä yksärilläkin oli ollut, eli käsiteltiin suhdetta, aktiivisuutta, tekniikkaa, vaatimista ja valmistautumista. Tuukka näytti omilla koirillaan myös käytäntöä, sekä käytiin tottiskaavio liike liikkeeltä kokonaisuudessaan läpi. Oli puhetta myös haukun rakentamisesta ja kisajännityksestä. Asiaa tuli niin paljon, etten edes yritä lähteä sitä tänne tiivistämään.

Carun kanssa oltiin mukana koirakkopaikalla. Oikealla tiellä ollaan Carun kanssa ja on kuulema tehty hyvää työtä sitten viime näkemän. Suhde on kunnossa. Aktiivisuus ei ole vielä Carulla riittävällä tasolla, jotta kannattaisi siirtyä vielä tekniikkaan. Otekäyttäytymistä tulee vielä parantaa.

Treenit jatkuivat pitkälle iltaan vielä seminaarin jälkeenkin ja Myykin pääsi (=joutui) Tuukan kriittisten silmien alle. Sapiskaa tuli siltä osin, että minun tulisi vaatia koiralta enemmän ja olla kriitttisempi koiran ohjaajana, eikä nähdä kaikessa pelkkää positiivisuutta. 😜

Tässä linkki meidän yksärikäyntiin.  >> Nikolan yksäri


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti