lauantai 21. marraskuuta 2020

Linda Siekkisen vetovalmennuksessa


Carun kanssa käytiin hakemassa kikkarin kanssa touhuamiseen vähän lisäoppia Linda Siekkisen vetovalmennuskurssilta. Edellisenä päivänä satoi maahan ensilumi vähän ikävästi juuri ennen treenejä, mutta ei ollut onneksi yhtään liukasta, joten saatiin tehtyä kivat ja tehokkaat vetotreenit. 

Kurssilla harjoiteltiin hallittuja liikkeelle lähtöä, motivaatiota ja toisten koirien ohituksia. Vastoin kaikkia odotuksiani, Carulla ei ollut haasteita lähdöissä ja toisten koirien ohituksissa. Tosin ohitettava koirakin oli vielä kaukana sivussa, mutta hienosti Caru malttoi jättää tämän huomiotta. 

Pimeä päivä, mutta muutama kuva tuli kuitenkin otettua. 
Videolla näkyy meidän "uusi" lähtöasetelma, jossa jätän Carun käskyllä maahan, lasken takaperin kolmesta yhteen ja annan luvan lähteä. Caru lähtee tuosta asennosta videolla vasta ekan kerran, niin Caru ei ole vielä täysin varma mitä siltä odotetaan... 

Kurssilta saatiin hyvät ohjeet kuinka treenata jatkossa ohituksia, lähtöjä ja koiran motivaatiota, joten taas on kiva jatkaa tätäkin harrastusta. Myykin pääsi vetohommiin kurssin jälkeen parin kilsan kikkarilenkillä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti