torstai 7. heinäkuuta 2011

Hurtan viilennysmantteli


Tuoteselosteessa sanotaan näin...

Hurtta Cooling Coat viilentää ja tekee koiran olon mukavaksi kuumalla ilmalla. Sopii treeneihin tai näyttelyyn säädettävä vyötärö ja kaulus kastellaan ennen käyttöä. Viilennystakki on suunniteltu helpottamaan koiran oloa helteellä ja porottavassa auringonpaisteessa. Tuote sopii hyvin kesätreeneihin koiraurheilijoille sekä ulkonäyttelyihin. Hurtta Cooling Coat -takki viilentää koiran selän ja rintakehän, ja tekee koiran olon kuumuudessa siedettävämmäksi. Takissa on säädettävä vyötärö ja kaulus sekä irroitettava vatsakappale. Selkäaukosta voi pujottaa taluttimen koiran käyttäessä valjaita. Värit: vaalea lila ja sininen. Käyttö: Kastele takki kauttaaltaan kylmällä vedellä. Väännä se huolellisesti kuivaksi niin ettei takista tipu vettä. Takin vaikutus perustuu veden haihtumisen aiheuttamaan viileään tunteeseen. Takin viilennystehon kesto riippuu ilman lämpötilasta, kosteudesta ja koiran koosta. Konepesu 40 °C. Huom! Koiraa ei saa jättää yksin helteeseen viilennystakki päällä. Takin viilentävä vaikutus lakkaa vuorin kuivuttua.

Testattu on... ja joo. Olisin odottanut kyllä Huratalta vähän parempaa. Manttelissa on vaan yksi mahan yli kiertävä remmi ja painava pomppa valuu selän päältä aika helposti esim. koiran nostaessa koipea. Jalkaremmit olisivat olleet paikallaan. Ehkä viilentää jonkin verran koska koiran selkäpuoli oli vähän viileä manttelia riisuttaessa. Toisaalta mantteli tuntuu kuivuvan myös aika nopeasti. Vanha kunnon märkäpyyhesydeemi toimii lähes samoin, joten enpä kauheesti hehkuttaisi. ;)

Ehkä tuo jossain näyttelyssä tai treeneissä menee, jos lähistöllä vaan on vesipiste, missä ison manttelin saa välillä kasteltua. Hinta tuolle oli 69 euroa...


Huomatkaa testaajan ilme... ;D

1 kommentti:

  1. Painava mantteli myytiin pois tarpeettomana ja käyttämättä. ;D

    VastaaPoista