lauantai 18. heinäkuuta 2020

Täydellinen lomaviikko!


Ihan mahtava reilun viikon mittainen mökkiloma takana! Oma perhe ja koirat mukana, hyvää ruokaa, päiväunia, lenkkeilyä, pyöräilyä, suppailua ja uintia... Säät suosivat meitä tällä kertaa, koska missään vaiheessa ei ollut superhelteitä, joista en tykkää varsinkaan mökkeillessä. Alkuviikko oli jopa mukavan kylmää, jolloin päästiin ajamaan pyörillä koirien kanssa ja loppuviikosta ilma taas lämpeni kesäisiin lukemiin ja saatiin taas nauttia lämmöstä. Illat mökillä olivat todella kauniita ja hiljaisia. Mieli lepäsi noissa hetkissä.

Joka ilta joutsenemot toivat poikasensa syömään mökkirantaan. Oli kiva katsoa kun emot sukelsivat järven pohjasta vesiheinää ja tarjoilivat sitä poikasilleen.






Juhlittiin mökillä synttäreitäni ja sain synttärilahjaksi SUP-laudan! Alkuun en ihan lämmennyt lautailuajatukselle. Vesi on vähän pelottava elementti ja lautakin näytti hieman huteralta. Kokeilin suppailua ensin rannassa ja tykästyin kovasti! Vedestä laudalle nousemista kannattaa harjoitella ennalta, ettei ulapalla iske paniikki, jos tippuu laudalta. Laudalle nouseminen vedestä oli ensikertalaiselle yllättävän vaikeaa.


Kakkua, muurikkalettuja ja mölkkyä. 💚


Ekaa kertaa suppailemassa,


..laudalle oli myös muitakin tulijoita.  



Myy otti heti lautailun haltuun.   




Myy ui rannasta laudalle ja sen nostaminen kyytiin ei ollut aina ihan helppoa.  



Useinmiten se kuitenkin onnistui. 


Laudalla oli hauska mennä myös kaksin, 


..poika suppaili myös purjeen kanssa.


Romeo oli mökillä niin onnellinen, etten hetkeen muista sitä sellaisena nähneeni. Sen nuoruusvuosien paimenettavat lapset olivat taas paikalla ja Romeo seurasi heidän kannoillaan joka paikkaan. Se myös leikki huomattavan paljon kengillä ja kepeillä sekä polskutteli jatkuvasti järvessä. Rompsu nuortui vuosia, kun se sai entisen elämänsä takaisin. Niin hellyttävän suloinen pappakoira. 💗


Paimennettava kalastaa, joten nyt on hyvä hetki pienille nokosille.  



Myy ui lähes jatkuvasti. 



Hotspotin vaara leijui koko ajan ilmassa, mutta taas taidettiin selvitä ilman sitä, joka on jo kyllä pienimuotoinen ihme. 


Onneksi koirat myös kuivuivat hyvin laiturilla patsastellessa. 




Caru täytti mökillä ollessaan 11 kuukautta. Caru oli mökkiviikon aikana lievästi sanottuna melkoisen rasittava. Mökillä on paljon tavaraa kuten kukkaruukkuja, kastelukannuja, kalastusvälineitä, ämpäreitä, pyyhkeitä jne. ja Carun mielestä tavaroiden varasteleminen on aika nastaa hommaa... varsinkin jos joku vielä asiasta huomautti. 

Yhtenä aamuna Carun suuhun oli päätynyt Off-hyttysmyrkkypurkki, joka arvatenkin meni rikki ja ainetta suihkusi ympäri pihaa osan hyttysmyrkystä päätyessä Carun suuhun. Carun suussa oli runsaasti valkoista vaahtoa ja aamuruokaan taisi jäädä pieni sivumaku, koska tuona aamuna ruoka ei maistunut Carulle. Onneksi tuosta ei seurannut kuitenkaan mitään vakavampaa.  


Carua on myös kuvattu. 





Seisotuskuvat näyttävät lähinnä tältä...  


Melkoinen hirvenvasa Carusta on kasvanut! Korkeutta on reilusti enemmän kuin Romeolla, jonka säkäkorkeus on 63 cm. Carua ei voi enää punnita kotona, koska sitä ei jaksa nostaa syliin.


Iltaisin Caru tykkäsi istua pitkiä aikoja rannalla,  






..tai kellua vedessä.


Aamulenkillä,   


..otettiin poseerauskuvia, 



Märkiä, mutta onnellisia koiria. 💝



Synttäripäivänä synttäripose hullusta koiranaisesta koirineen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti