sunnuntai 25. elokuuta 2019

Treenejä & metsäilyä


Sm-kisoissa Myy otti painetta paikkamakuussa ja karkasi sieltä. Ikävä yllätys, jota ei olisi pitänyt tapahtua. Niin kuitenkin kävi, siitäkin huolimatta, että liike on ollut Myyllä aina ns. pomminvarma. Tämä maksoi meille kalliin hinnan karsiuduttuamme maastoista kauden tärkeimmässä kisassa... Jälkiviisaana voisi analysoida paljonkin, mutta enpä jaksa. Ainoa mikä auttaa on treenaaminen. 

Nyt on sitten treenattu paikkamakuuta. En oikeastaan edes yllättynyt yhtään, kun Myy toisti karkaamisen heti Smin jälkeen tehdyssä treenissä, kun häiriötä lisättiin. Odotinkin näin tapahtuvan, koska Smissä ei voi antaa koiralle palautetta. Myylle jäi fiilis, että näinkin voi toimia. 

No, nyt ei voinutkaan! Poskivillapuhuttelu, (ei kuitenkaan ylimitoitettu, koska herkkä koira kyseessä) joka yllätti Myyn täysin. Palautus takaisin ja paikkamakuun uusinta. Nyt ei ole ollut ongelmia pysymisen kanssa. Aina kannattaa kuitenkin treenata mielummin reilusti yli kuin ali, joten näitä treenejä jatketaan. 



 Kuuleppas muija...


Nyt tarkkana kuin porkkana!



Palkka ansaittu, kun paikalla pysytään. 
---
Treenien lisäksi on ladattu akkuja lähes joka päivä metsässä. Alkaa olla jo mukavan syksyistä! Olen vahvasti syksyihminen ja aivan mahtavaa, kun ilmat taas viilenevät ja syksy saapuu. Harmi vaan, että myös illat pimenevät vauhdilla.

Ensi viikolla pidän treenien täyteisen talvilomani. Työt on nyt hetkeksi tehty ja opintovapaa alkaa syyskuussa, jolloin aloitan opinnot kasvatustieteenlaitoksella. Aika jännää, tuskin maltan odottaa! 



Myy bongailee hirviä aina silloin tällöin metsässä, mutta ei onneksi saattele niitä kovinkaan kauaksi. 


"Jahdin" jälkeen juoma maittaa. 


Märät ja onnelliset rakit 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti