sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Tottista

Hakutreenejä ei tänään taaskaan ollut. :( Sain kuitenkin Sarin ja Carman ja Kiilan tottiskaveriksi Killerille. Kummatkin paimenet mukana.

Romeolle kapulalla noutoa, liikkeelle lähtöjä, seuraamista ja pitkä luoksetulo. Noudot hyviä, luovutus seisaaltaan. Tässä mennyt paljon eteenpäin ja hakee kapulan laukalla. :) Liikkelle lähdöt hyviä, seuraaminen yhä huonoa, jos matkaa yhtään pidentää. Luoksetulo hyvä... Tokotauko jatkuu, kunnes keksin jotain parempaa millä viedä koiraa eteenpäin seuraamisessa. Seuraaminen on se meidän murheenkryyni, joka pitäisi jollain opin saada kuntoon, jos tokouraa aikoo joskus jatkaa.

Sitten Myy, joka keskittyi taas niin hienosti tekemiseen, vaikka kettuterrieri Kiila teki paikkamakuuta kentällä. Nautin kyllä niin kovasti Myyn kanssa tekemisestä, kunhan se ennen treenejä on saanut tehdä reippaan lenkin ja purkaa turhat höyryt pois.

Myylle kahdessa osassa: perusasentoon tuloja, seuraamista, maahanmenoja, istumista, seisomista, pitkä luoksetuloa ja paljon leikkiä. :) Perusasennot hyviä, samoin seuraaminen. Maahanmenot edelleen vaihtelevia. On siellä hyviäkin, mutta myös aika hitaita. Luoksetulossa ihan hirveä vauhti, joka johtikin sitten törmäykseen eteentulossa... oli kyllä näyttävän näköistä törmäystä lukuunottamatta. :- D Leikkiminen sujuu hyvin, eikä puhettakaan, että lähtisi rallattelemaan yksikseen patukan kanssa. Tuo patukkaa uudelleen taistelua varten ja irrotus patukasta "irti"-käskyllä ei ole Myylle ongelma.

Myyn kanssa treenatessa korostuu koko ajan hyvin tarkka suunnitelmallisuus. Sen kanssa ei voi yhtään miettiä mitä seuraavaksi tehdään, jos ei halua saada siitä turhautumista esiin. Tarkka treenisuunnitelma ja sen noudattaminen nopeatempoisesti on Myyn juttu, jolla treenit sujuvat hienosti. Hyvä mieli taas tämän päiväisen jälkeen.

Ruokakupilla otettu joka ilta maahanmenoja ja tehty iltaisin paljon noutoja jalka- ja narupallolla, sekä muilla leluilla. Nouto ja varsinkin luovutus on tällä hetkellä Myyllä oikein hyvä. Tuo ja pudottaa hyvin käteen kaikki tavarat. Palkkaan vaihdellen joko namilla tai heittämällä pallo/lelu uudelleen.

Treenien päätteeksi ajeltiin Sarin kanssa vielä läheiseen pizzeriaan syömään ja höpöttelemään. Hyvät treenit ja mukava seura. Kiitos Sarille. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti