tiistai 10. marraskuuta 2020

Extreme-urheilua & aurinkoa!

 

Marraskuu, johon on mahtunut monta aurinkoista päivää! Opiskelu hiukan kärsii, mutta eihän näitä aurinkopäiviä nyt vaan voi viettää sisällä, koska aurinko on sen verran harvinaista herkkua näin marraskuussa! 


Myy 7 v. 10 kk. 



Belgit ovat päässeet molemmat vetohommiin ja kuten vähän aikaisemmin uumoilinkin niin kikkarointi Carun kanssa on nyt kyllä melkoista extreme-urheilua. 🙈 Tuskanhiki on ainoa hiki mikä tulee, koska kyyti on kylmää. 

H. ja Myy menivät meidän edellä ja ohittivat pienen lammen vähän turhan läheltä. Tästä keskusteltiin vielä kotonakin tyyliin saako niin tehdä...  😆 Caru päätti täydessä vauhdissa mennä lampeen ja ei jäänyt enää paljosta kiinni, etten sukeltanut pyörän kanssa pääedellä lampeen.... ja jotta siinä ei olisi ollut vielä yhdelle lenkille tarpeeksi, niin hetkeä myöhemmin Caru päätti "vähän" oikaista sisäkurvissa pellon kautta. 🙈 Voi jestas, että oli kamala reissu! Lähtö oli myös sellainen, ettei sitä vaan voi tehdä jatkossa ilman apparia. Myös edellä menevän jäniksen saa toistaiseksi unohtaa, jos aikoo säilyä hengissä. Katsotaan milloin seuraavan kerran uskaltaudun taas puikkoihin, ensin pitää kyllä hetki keräillä itseä.   


Itseensä tyytyväiset vetoeläimet. Carun viaton ilme on täyttä bluffia... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti