sunnuntai 8. maaliskuuta 2020

Carun treenit lyhyesti


Carun tottiksessa ollaan nyt siinä vaiheessa, että yritän pikku hiljaa siirtää Carua lelupalkalle. Carulla on tapana vielä vähän omia lelut, eikä se kantele kovinkaan aktiivisesti leluja minulle houkuttelusta huolimatta. Olen yrittänyt vahvistaa sille ajatusta, etten vie sen leluja ja nyt se alkaa uskaltaa jo nojailla minuun lelut suussa rapsuttelun toivossa. Suu on kovasti täynnä tavaraa ja tästä Caru tykkää! 

Lelu ei ole vielä ohittanut ruoan suosiota tottiksia tehdessä. Caru on edelleen mukavan ahne, mutta myös leikkii hyvin. Lumien välissä päästiin käymään kerran myös ulkokentällä. Carusta suuri kenttä hajuineen oli niin mielenkiintoinen paikka, että ihan suosiolla pidän kentän Carulle nyt vaan mukavana leikkipaikkana, enkä edes yritä ajaa siellä sisään mitään uutta. Joku leikityspäivä olisi nyt keväällä kyllä tosi kiva! 



Tässä viimeisimmät tottikset: 




Haku on selvästi Carun laji ja se tykkää etsiä ja löytää ihmisiä! Caru osaa käyttää hyvin jo nenää ja hakumetsässä olen päässyt lähettämään sen maalimiehelle melko kaukaa, jopa keskilinjalta. Caru paikantaa maalimiehet hyvin, eikä jätä maalimiestä. Palkkana on ollut ruoka ja viimeisellä maalimiehellä on ollut tyyny, jolla Carua on leikitetty. Carulle tullaan tulevaisuudessa rakentamaan haukkuilmaisu.  

Jälkiruutuja olen myös tehnyt Carulle ennen tätä viimeisintä talvea ja namina on ollut Jahti Vahdin liha-ateria makkaraa, joka maistuu Carulle hyvin. Caru on saanut syödä ruudussa löysällä liinalla ja olen ottanut sen ruudusta hetken päästä pois. Caru pysyy ruudussa ja syö tarkasti esittämättä kuitenkaan sen suurempaa kiihkeyttä ruutua kohtaan. Tulevana kesänä tehdään pohjia ainoastaan pellolla. 

Muita kevään puuhia mm. Keita-siskon kanssa leikit ja videolla myös Carun viimeisimmät hakuilut.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti