tiistai 12. maaliskuuta 2013

Pitkää paikkamakuuta

Nyt ei muuta treenata tottiksen suhteen muuta kuin henkilöryhmää ja pitkää paikkamakuuta ja muuten yritetään hakea hyvää fiilistä. Eihän tässä muuta ole enää oikeastaan tehtävissäkään.... :D  Toisaalta jopa vähän harmittaa kun tuli laitettua tuo BH-ilmo heti tähän keväälle ja samaan aikaan kun tuo pentukin tulee... Siihen sopeutuminen vie Romeolta ja minultakin oman aikansa ja vaikea sanoa kuinka paljon se vaikuttaa. Olen myös itse lomaviikolla ennen koetta, eli nyt pitäisi jaksaa säästää koiraa kokeeseen, eikä puuhastella liikoja. Mutta kokeeseen mennään ilman muuta, kun meidät kerran ilmoitin ja tuleepahan hyvää harjoitusta BH-kokeesta itsellekin tulevaisuutta ja varsinkin Myytäkin ajatellen, vaikka ei läpi menisikään. Ei siihen kuole...;) ja Romeolla on mielestäni myös hyvät edellytykset mennä koe hyvin, jos kaikki vaan sattuu kohdalleen.

Pitkiä paikkamakuita nyt siis treenataan. Tänään laitoin Romeon paikkamakuuseen olkkariin niin, että asensin peilin eteeni näyttämään mitä koira selkäni takana touhuaa ja se ei tiedä, että pidän sitä koko ajan silmällä... Otin kellosta ajan ja makuutin sitä 8 minuuttia. Tarkoitus olisi viikon aikana ottaa eri mittaisia paikkamakuita (2-10 minuuttua vaihdellen) joka ilta, jotta paikkamakuu ei ainakaan kokeessa menisi mönkään. Aika pian alun jälkeen meinasi alkaa kyhnyttämään itseään lonkasta, jolloin huomautin ja korjasi asennon. Oli ihan yllättyneen näköinen :- p ...mistä voit tietää mitä puuhaan kun et edes katso... :D   Muuten makuu oli kyllä tosi hyvä. Jossain neljän minuutin kohdalla laittoi pään alas ja piti sen siinä loppuun saakka. Isot kehut tästä ja leikkelettä palkaksi.

Sunnuntain holskutreeneissä paikkamakuusta nousu saikin tänään varsin pätevän selityksen, vaikka ei se silti hyväksyttävää ole... Sari ilmoitti, että Carmalla alkoi tänään juoksut, joten eipä ihme, että tyttö tuoksui Romeon mielestä ihan vastustamattoman hyvältä... Kokeissa kuitenkin paikkamakuut ovat olleet lähes aina kymppejä, joten eiköhän ne taas jatkossakin suju.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti