maanantai 30. huhtikuuta 2018

Käväisy sorvin ääressä... :)

Nää mää löysin! 

Reilu kuukausi on nyt mennyt Myyn leikkauksesta. Myy on ollut hyvässä kunnossa. Varasin ajan fyssarille parin viikon päähän, jolloin voidaan miettiä Myyn kuntoutusta tarkemmin. Pikku hiljaa ollaan kuitenkin palaamassa kohti normaalia elämää ja koitti sekin päivä, että korkkasimme meidän maastokauden!! Toki varovaisia yhä ollaan ja esim. hakumetsä, tottis ja ruutu saavat vielä odotella kuukauden päivät. Jälki oli kuitenkin siinä mielessä hyvä tähän kohtaan, että Myy sai tehdä sen rakastamia nenähommia ja jäljestys noin muutoinkin purkaa hyvin esim. stressiä. Liinassa kun mennään koko ajan, mitään kovin äkillisiä vauhtiliikkeitä ei pääse tulemaan, eli vähän sama kuin oltaisiin flexilenkillä.  

Kesäkuun puolessa välissä on Reija Niemisen hakukoulutus, johon sain koirakkopaikan ja silloin olisi tarkoitus startata hakukausi!

Mutta siihen jälkeen. Maasto valittiin Myylle tarkoituksella helpoksi. Matkaa jäljellä oli n. 700 metriä ja keppejä jäljelle oli sijoitettu 6 + 1. Jana ei ihan mennyt nappiin, mutta moka oli ehdottomasti liinan toisessa päässä. Aloituksesta luotiin vähän turhan haastava. Varsinkin kun tuota intoa oli. Alkuinnostuksen piikkiin menee myös kakkoskeppi. Muut kepit saatiin hienosti ylös, joten erittäin hyvä alku pitkän tauon jälkeen! Kyllä tuntuikin tekeminen hyvältä meistä molemmista! Mitään aikaisempaa ei selvästikään oltu unohdettu. Nyt vaan maltilla, niin tästä tulee hyvä! 
Janalle lähetys

..ja sehän läx! 

jäljellä

Loppupalkka

Loppulussutukset Ei kommentteja:

Lähetä kommentti