sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Viikonlopputreenit videoiden muodossa :)

Viikonloppuna puuhattiin haku- ja tottistreenejen parissa ja koska tykkään katsella toisten treenivideoita niitä on luvassa täälläkin.

Lauantain hakutreenit tällä kertaa lyhyesti videon muodossa. Palkattomuus ja hallinta olivat päivän teema.Sunnuntaina tottista, josta siitäkin videokuvaa. Pieni hätäisyys vähän häiritsee, mutta toisaalta Myy kestää hyvin myös palkattomuutta ja kun palkka otetaan pois työskentelystä tulee keskittynyttä - täpäkkyyden kuitenkaan katoamatta - joten siinä mielessä en ole huolissani. Tasamaanouto videolla kaipaa paremman palautusvauhdin ja eteentulot ovat toisinaan vähän vinoja. Tavoitteemme on, että ensi keväänä/kesänä kisattaisiin Myyn kanssa haussa jos ei nyt mitään ihmeempiä takapakkeja talven ja kevään aikana tule. Sitä kohden siis porskutellaan.

2 kommenttia:

  1. Kuvittelenko vain vai teettekö lähes aina kokonaisena kaikki liikkeet? Aina kokonaista noutoa ja luoksaria jne. Mä hakisin etenkin noudon palautukseen reippaasti vauhtia vauhtinoudoilla (vapautat lelulle tullessa jne). Tossa tulee herkästi takapakkia kub hommat on aina samanlaisia.

    VastaaPoista
  2. Teen toki koko ajan myös noita vauhtinoutoja ja -luoksetuloja vaikka videoille päätyykin usein ns. melko valmiit suoritukset. Mutta joo, tarvitsee siis ehdottomasti lisää vauhtia ja sitä on onneksi sinne myös suhteellisen helppo saada.

    VastaaPoista