torstai 17. syyskuuta 2015

Viikkoradalla

Jotain hyvääkin myöhäisessä lepakkovuorossa on. Treenejä ei tarvitse muun elämän takia juuri perua. Keskiviikkona työilta loppui kello 19.30. H. lämppäsi sitä ennen Myyn ja toi sen työpaikalleni. Työvaatteiden vaihto koiramaisiin kuteisiin ja suunta hallille. 

Ennen agitreenejen alkua tein hyppynoudot. Noutokäskyjäni ovat: tasamaanouto - tuo, metrinen - aita tuo ja A-este kiipee tuo. Heitin metrisellä kapulan ja annoin vahingossa aita käskyn sijaan tuo-käskyn. Myy lähti nätisti kiertämään estettä ja tekemään tasamaanoutoa kuten sen kuuluikin tuolla käskyllä tehdä... Pöh mua, mutta olihan fiksu otus. Otettiin uusiksi ja teki hyvät noudot molemmilla esteillä.

Viikkorata näytti tällä kertaa allaolevalta. Haastavia paikkoja mm. ennakoiva valssi pituudelle, jotta käännös saatiin sujumaan (näitä (-kin) voisi harjoitella ehdottomasti enemmän), kepeille lähetys ja Myylle myös se, että keppejen loppu sijoittui hyvin lähelle hallin seinää, okserin jälkeen kääntävä ohjaus aalle, jossa poispäin käännös ei Myyllä toiminut, joten sylkkärillä mentiin. Kiva loppurallattelu ja ihmeen hyvin muurinkin sai ohjattua kun muisti vaan rintamasuunnan. Edelleen Myy otti ylösmenokontaktin Aalla, vaikka siinä ja siinä koko ajan onkin. Oikein kiva rata taas kerran. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti