tiistai 14. heinäkuuta 2015

Alkuviikon puuhia


Kolmas lomaviikko menossa ja reenattukin on.

Maanantaiageissa kuvassa olevaa rataa. Paljon oli hyvääkin, mutta nämä asiat nousivat esiin.

  • Oma sijoittuminen. Lähdössä merkkaus kakkosesteelle ja sen jälkeen koira askeltyrkyllä matkaan. Oma sijoittuminen lähellä rengasta (kakkosen ja kolmosen välissä) niin, että juoksulinja eteen oli hyvä. Edelleen Myy tulee helposti käteen kiinni, joten näitä merkkauksia voisi harjoitella, jotta saisi vauhtia ja koiralle enemmän irtoamista. 
  • A:n ylösmenokontaktin yli hyppäsi monta kertaa. Kokeilin lähettää eri kulmasta ja vaihtelin omaa sijouttumistani. Millään ei ollut merkitystä. Kun ei ota, niin ei se sitten ota. Kehikko oli säädetty puomille, eikä pidennyspaloja ollut mukana, joten siitäkään ei ollut apua. 
  • Kepeille vaikeahko kulma ja kovin oli epävarmaa ensimmäinen väli. Ensi kerralla ohjurit alkuun, jotta eka väli hahmottuu paremmin ja tulee varmuutta.


Tänään Myyn kanssa hallilla tekemässä hyppynoutoja. Pk-esteiden tekeminen agihallilla oli Myystä outoa. Eikö alastulokontaktia tarvitsekaan tehdä?!. :)
Romeo kävi myös verestämässä agimuistojaan. :)Illalla oli hakutreenit. Viime reeneissä Myy ei käynyt tarkistamassa piiloja riittävän huolellisesti, vaan otti rullaa liian aikaisin. Palattiin nyt sitten taksaisin irtorullien maailmaan. Hakupantana on kuparipanta, joka maistuu koiran suussa pahalta. Ei mennyt ihan kuin strömsössä. Pari kertaa toi kaikesta huolimatta kuparipantaa (ei käynyt kunnolla piilolla), ennen kuin homma asettui uomiinsa ja Myy alkoi tuoda taas irtorullia. Hyvät reenit ja irtorullilla mennään nyt sitten niin kauan kuin tarve vaatii.

Paimenten kanssa tehty muutenkin vähän tottishömppää. Raitapaidastakin nyt liikkuvaa kuvaa, vaikka lenkin jälkeen se ei ihan parhaimmassa terässä ollutkaan. Se on vaan niin ihana. :)

RomeoMyylle videolla olevien asioiden lisäksi valmis eteenmeno sekä häiriöpaikkiksia. Eteenmeno oli hyvä. Rintamasuunta oli ehkä aavistuksen vino, mutta meni hienosti käskyllä maahan, eikä apparin apua tarvittu kuin palkkaamaan. Häiriöpaikkiksessa oli välillä vähän jousilla, mutta kesti vaikka patukkaa heiteltiin nenän edestä ja H. teki Mooren kanssa luoksetuloja. Edistyy selvästi. :) Maahanmeno videolla hidas.

Myy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti