torstai 6. marraskuuta 2014

Hakumetsässä ja agia

Taas on touhuttu vaikka mitä ja alkaa näemmä tulla jo tavaksi, että vähintään kolme kertaa viikossa käydään hallilla...  :) Mikäs sen mukavampaa kun tähän aikaan vuodesta ulkona on pimeää ja märkää.

Launtaina hakuiltiin taas Koirakorvessa. Myylle viisi maalimiestä. Lähdöt ja rullan tuonnit hyviä. Näytölle ei mennyt ihan suoraan vaan juoksi vähän kaarrellen... Seuraavalla kerralla ääni avuksi näytölle lähtiessä, jotta tulisi lisää suoruutta.

***
Sunnuntaina lepopäivä. Aamulla rentouttava metsälenkki ja muuten vaan mukavaa yhdessä oleilua.

***
Maanantaina hallilla paimenten kanssa. Romeo päätti jostain syystä unohtaa keppejen toiseksi viimeisen välin juuri sopivasti näin kisojen alla... Muutenkin vire oli huono. Kontaktit sentään sujuivat. Ei kyllä kovin hyvät fiilikset lähteä jäppisen kanssa sunnuntaina kisaamaan...

Myy kanssa keinun alkeita matalalla vauvakeinulla. Myylle opetetaan keinu niin, että keinulauta mennään vauhdilla ja päässä pysähdys. Käskysanaksi keinulle tulee pam. Kolahdus tai keinahdus ei tunnu Myytä haittaavan ja nyt vaan kuljettiin keinua vauhdilla läpi. Takajalat eli arvatenkin omaa elämäänsä ja putoilivat laudalta vielä melko usein, mutta eiköhän nuo jalat ala paremmin pysymään laudalla kun Myy huomaa, että palkka tulee vaan siitä kun jalat pysyvät keinulla... Lisäksi tehtiin keppejä, puomia, A.ta ja loppusuoraa. 

***
Tiistaina Myyn ohjatut. Rata, jolla persjättöjä ja loppusuoraa. Kolme estettä vierekkäin, näitä pujotellen ja samalla persjättöjä tehden. Olihan taas vaikeaa kun koira jäi selän taakse... Myy kääntyy hyvin kun vielä itsekin kääntyisi... Erillisenä vauvakeinua eiliseen tapaan. Myyllä ei vielä ajatusta miten keinu kuuluu tehdä. Aloiteltiin myös Myyn hyppytekniikkatreenit. Perussarja näytti tältä. :)Viikonlopuksi onkin luvassa paljon puuhaa. Lauantaina hakuillaan viikonlopun tapaan ja sunnuntaina taasen Romeo kisaa seuran agikisoissa peräti kolmella radalla. Tämän jälkeen lennossa siirtyminen Paviljonkiin - jossakin myös vaatteiden vaihto, jonka jälkeen kehään parin ihanan holskuttimen kanssa! Minulla kun on ilo ja kunnia esittää veteraaniluokassa oleva Romeon >> Taika-äiti ja pentuluokassa oleva >> Lempi (Romeon siskon Tyynen pentu) :) Hauskaa mennä holskukehään taas pitkästä aikaa, mutta vähän jännittää onko agiradat myöhässä ja miten vaihdon ehtii tehdä. :)

Romeon Taika-äiti suukottaa :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti