sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Pienestä kiinni...

Huh-heijaa, olipa viikonloppu! Lauantaina hakuiltiin. Myylle viisi maalimiestä. Näytöille avuksi äänet, jotta suoruutta tulisi lisää. Ekalla kerralla ei ihan vielä toiminut ainakaan ihan joka ukolla. Lähti kyllä hyvin kuin tykin suusta näytöille ja suoraan, mutta meni niin lujaa, että juoksi kerran maalimiehen ohi... ja oli sitten, että mitä, mitä. Hassu Myy.

***
Sunnuntaina aamusta Romeon kanssa seuramme agikisoihin. Vähän oli jännät fiilikset, koska kepit hajosi ihan täysin tiistaina, eikä niitä ehditty saamaan minkäänlaiseen kuosiin ennen kisaa. Tuomarina oli Henri Luomala ja radat olivat ihan tosi, tosi mukavat! Ehdottomasti parhaimmat ykkösluokan radat, joita me ollaan koskaan menty, vaikka hyppäri olikin mukavalla tavalla aika erikoinen.

Randomilla mentiin siis kisaan ja haettiin lähinnä vaan sitä hyvää kisafiilistä ja sitähän saatiin! Oli tosi kivaa olla raitapojan ohjaimissa! :)  Samperi, että meni läheltä luvakin. Tyhmyyttäni tein ohjausvirheen radan alussa sijoittumalla väärälle (vasemmalle) puolelle ja tästä syystä Romeo teki ilmeisesti kontaktivirheen puomille kun törmäilimme juoksulinjoineen radan alussa. Minä, eivätkä katsojatkaan tuota kontaktivirhettä huomanneet, mutta tuomarin käsi nousee kun Romeo on puomin keskellä... Luulin, ennen videon katsomista, että olin koskettanut koiraa sitä väistäessä ja vitonen tuli tästä. Ajatus siitä miksi tuolle puolelle sijotuin oli se ettei puomi imaise. Äh, olisi pitänyt miettiä loppuun asti, että putki on se vetovoimaisempi ja jäädä vaan sinne oikealle ohjaamaan kuten ihan alkujaan ajattelin. Mutta tää on tätä. 5 vp radalta ja taidettiin sijoittua tällä 4/17...

B-radalla kepeillä tiistain keppiongelma toistui, enkä halunnut jäädä hinkkaamaan keppejä, koska se laskee Romeota. Olisi ollut tietty järkevä lyödä noissa tilanteissa peli poikki ja ottaa kepit uusiksi. Mentiin kuitenkin diipaillen rata loppuun ilman minkäänlaista hallintaa ja hylky tuli.

Hyppärillä oli harvinainen ja aika hauska, hypyistä koostuva lähes ympyrä. Arvasin, että tämä on haastavaa Romeolle, jolla on aika laajat kaarrokset. Väärälle esteelle ohjautuminen on aika todennäköistä jos ohjaus vähänkin on pielessä. Näinhän siinä sitten kävikin. Meni kuitenkin hienosti lähes loppusuoraan asti, jossa ohjautui viereiselle hypylle jääden vähän tyhjän päälle, joten päätti varsin holskumaisesti mennä moikkaamaan tuomaria... Tälläkin radalla ilon aiheena onnistuneet kepit!

Paljon oli Romeolla vauhtia ja muutenkin se oli ihanan sikamaisella tuulella, joten hyvät fiilikset jäi kisasta.Päivä jatkui tämän jälkeen vielä Jyväskylän Paviljonkissa, jossa oli KV-näyttely. Olin siis lupautunut esittämään Katian holskut Taikan (Monenmaanvoittaja Zorian Brisca Chiara, joka siis Romeon äiti) ja Lempin (Romeon sisko Tyynen "vielä monenmmanmaan voittaja" Tarita's Golden girlin pentu), mutta Katia pääsikin itse töiltään paikalle. Taikasta tulikin sitten ROP-veteraani, vsp ja Lempistä Rop-pentu kunniamainintoineen... Jotenkin ajauduin siitä sitten vielä Tarita´s kasvattien kanssa valkkarikehään ja sain esitettäväkseni mukavan valkkari Helmin. Tarita's kennel palkittiin parhaana valkkarikasvattajana ja pääsimme paraskasvattaja-kisassa aina isoon kehään asti, josta ei sitten enää sijoitusta tullut. Isot onnittelut tätäkin kautta Tarita¨s poppoolle ja erityisesti Katialle. Oli hienoa olla mukana. Kiitos! :) Ja nyt sitten lepäämään ja syömään.

Paras kasvattajaryhmä kennel Tarita's 

Isoon kehään menossa 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti