perjantai 31. lokakuuta 2014

Hyppytekniikkaa & Myyn ensimmäinen "kisa" :)

Myyn tiistaiagissa aiheena takaakiertoja ja loppusuoraa helpolla suorahkolla radalla. Toinen takaakierto pakkovalssina ja toinen päällejuoksuna. Pakkovalssi ekaa kertaa Myylle. Toimi hyvin. Tulee hyvin käteen kiinni ja seuraa ohjausta. Sama rimojen ollessa korkealla ja tässäkin hyvä käännös. Loppusuora sujui myös. Erillisenä keinua, jossa näkyi ettei olla sitä aikoihin tehty. Myyllä ei mitään hajua siitä miten keinulla ollaan. Jalat putoili puomilta ja ajatus oli taskussa olevassi nameissa. Huoh, tässä sitä työsarkaa riittää ja eteneminen on hidasta kun treenaa usein yksin. Jotkut keinusulkeiset voisi Myyn kanssa pitää.

Myyllä on kuuleman mukaan tällä hetkellä huono ja selkää kuormittava hyppytekniikka. Arveluja syyksi oli mm. se, etten ole ottanut Myyllä korkeita rimoja - sen ei ole tarvinnut ponnistaa tai hypätä. Se vaan juoksee esteiden yli takajalkoja vähän ilmassa heittäen... Rengas on ainoa este, jossa Myy hyppää hyvällä tekniikalla, koska se on aina ollut maksikorkeudessa...

Tehtiin siis kokeilu ja laitettiin rimat ylös. Eka rima oli 55 ja loput 50. Ei ihan huonoa hyppytekniikka, mutta parannettavaa on... Katse on ylhäällä ja selkä on notkolla. Täytyy ottaa ohjelmistoon viikottaiset hyppytekniikkatreenit, joita järjestetään keskiviikkoisin hallilla.Keskiviikkona käytiin seuramme Jatpailuissa Romeon kanssa. Juostiin yksi kilpailevien rata. Kepeille ohjasin alkuun huonosti, korjaus laski Romeota, joten kepeiltä hylky. Viimeinen rima alas. Ilmoitin meidät marraskuun kisaan kolmelle radalle, sen verran hauskaa kuitenkin. :)Torstaina Myy teki oman agidebyyttinsä Jatin epävirallisissa kisoissa. Myy oli elämänsä ensimmäistä kertaa isolla ja pitkällä radalla sekä yleisön edessä. Juostiin peräti neljä rataa, joista jokainen rata oli vähän edellistä parempi ja viimeisin olikin sitten nollarata! Päästiin pokkaamaan palkintokin ekoissa kisoissa. Myyn kokonaisijoitus B-radalla kun oli 3/14!

Kaikista radoista jäi ihan tosi, tosi hyvät fiilikset! Tämä oli ns. hauska kokeilu, joka kannatti tehdä. Myy teki sen mitä se tällä hetkellä osaa ja venyi vielä vähän enempäänkin! Se seurasi koko ajan erittäin hyvin ohjausta ja meni tasan sinne minne sen ohjasin. Huonosta ohjauksesta naputti tiukkana takaisin. :) Sanoma varsin selvä. Kerro **tana mitä haluat! Kokemattomuus näkyi luonnollisesti vielä monessa asiassa, mutta oli myös niin paljon hyvää. Mm. se, että Myy haki hienosti esteitä. Katse pysyi koko ajan hyvin edessä, eikä Myy odottanut koko ajan palkkaa juoksemalla jalkoihin (kuten usein vielä treeneissä tekee) viimeistään kolmannen esteen jälkeen .. Tiistaina saatiin loppusuora toimimaan treeneissä ja wuhuu, se toimi myös kisaradalla! Myy pysyi lähdössä hienosti, vaikka hälyä ja meteliä oli. Muuri ja pituus tuottivat jonkin verran ongelmia, joka ihan ymmärrettävää, koska niitä on tehty vielä niin vähän. Tästä on kyllä varsin kiva jatkaa. :)

A-rata, jossa muuri ja pituus aiheuttivat hämminkiä. Tulos 15 vp.B-rata, joka siis Myyn nollarata. Kokonaissijoitus 3/14.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti