sunnuntai 26. lokakuuta 2014

pieniä ilon aiheita

Viikko on mennyt itseni sairastellessa, joten agit ja muut hommat ovat jääneet. Toisaalta tauko kaikesta on tehnyt hyvääkin. Koirat ovat oleskelleet keskenään ulkona pitkiä aikoja - nauttineet ulkona olosta ja omasta pihasta. Kiva on ollut katsella ikkunasta kun paimenet ajavat vuoronperään toisiaan takaa ja jotenkin varsinkin Romeon ilme on niin onnellinen ja naurava... Välillä Myy juoksee edellä, välillä taas Romeo. Koko ajan paimenet kisailevat hyvässä hengessä ja molemmilla tuntuu olevan superkivaa. Yhä enemmän meno on sellaista hauskaa hippaleikkiä, eikä peliä tarvitse viheltää poikki edes törmäysten pelossa. Moorella on omat arvokkaat kuvionsa ja se kulkee omia polkujaan nenä kovasti syksyisiä hajuja nuuskuttaen. Ei niitä voi hymyilemättä katsoa.


Myyn viimeinen akupunktio- ja laserhoito neljän kerran sarjasta tuli ja meni. Eläinlääkärin kanssa olimme molemmat sitä mieltä, että täydellistä hoitovastinetta ei ole saavutettu akupunkition ja laserinkaan avulla. Myy on leikkisä ja iloinen, mutta yhä joku kipua aiheuttava kohta selässä on. Päätettiin, että kaikesta huolimatta Myyn selkä CT-kuvataan, jotta nähdään selän nikamat rtg-kuvaa tarkemmin ja samalla kolmiulotteisemmin.

Tämmöisellä lähetteellä Myy lähtee Tampereen Animagiin (entinen Veteri) kuvattavaksi.
Yllämainittu koira on marraskuussa 2013 hypännyt koiraportin yli ja sen jälkeen aristanut lannerangan alkuosaa. Meni ohi levolla ja kipulääkkeillä, sen jälkeen aristeli vielä uudelleen selkäänsä, sama hoito, käytetetty hierojalla joka todennut aristavan kohdan lannerangan alkuosassa ja siinä matalamman kohdan okahaarakkeessa. Röntgenkuvattu 5.2.2014 Rtg-kuvat omistajalla. Koiraa käytetty sen jälkeen fysikaalisissa hoidoissa ja akupunktiossa sekä laserhoidossa. Edelleen toistuvasti kipeytyy selästään. Liikkeet ovat puhtaat. Kireyttä pitkässä selkälihaksessa lonkan edessä oikealla. Lähete CT-kuvukseen. 

Myyn paino oli 24,4 kg.

muoks sunnuntaina: Myyn selkä tuntuu nyt kaikesta huolimatta olevan jopa ihan selvästi parempi. Myy ei ole aristellut selkää edes sitä kosketellessa. Ei nuolaista kuitenkaan ennen kuin tipahtaa, mutta tilannetta seuraillaan nyt ennen kuvaamiseen ryhtymistä. Odotellaan myös ensin mitä mieltä osteopaatti Jerry Ketola on. Peukut pystyyn. :)


Lauantaina Myyn kanssa hakuiltiin. Myylle viisi ukkoa ilmaisuneen ja ai, miten Myymy teki kyllä hienosti! Ukoilla ensin rauhavaihe, palkka, jonka jälkeen kuljetus keskilinjalle pallon kanssa. Maalimiesmotivaatio on kyllä kohonnut uuden ryhmän aikana ihan uusiin lukemiin ja tästä olen tyytyväinen!  Kiva oli tulla joka kerta näytölle, kun koira makasi maassa rauhassa ja hyvässä mielentilassa häntä heiluen, eikä minkäänlaista säätämistä tai levottomuutta ilmassa. Kiva kun on asialleen sitoutuneita ihmisiä ja maalimiehet todella tietävät miten toimia! Rullan tuonnit olivat myös hyviä ja nyt oli myös sitä määrätietoista etenemistä joka ukolle. Niin tyytyväinen päivän treeniin! 

Kapulan pitotreeniä on tehty myös päivittäin. Ei ole helppoa edelleenkään, mutta hitaasti hyvää tulee tai ainakin toivotaan niin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti