lauantai 7. kesäkuuta 2014

Viikon varrelta...

Tiistaina ei ollut Myyn ohjattuja ageja, koska hallilla oli iltakisat. Ykkösluokka vieläpä, mutta ei lähdetty Romeon kanssa... Ois ehkä pitänyt, koira on taas vireessä. :)


Myyn kanssa keppi-ilmaisuja lyhyellä jäljellä. Ei onnistunut (jälki-into vie kepeistä voiton), joten palataan askel taaksepäin ja opetetaan ilmaisu ensin vahvaksi ja sitten vasta yhdistellään asiat. On ilmaissut keppejä iltaruokaa vastaan hienosti!



***
Keskiviikkona vepetreenit ja toisin kuin viikko sitten, niin nyt ilmatkin suosi. Oli tyyni ja lämmin ilta. Tehtiin veneestä hyppyä, veneen hakua, ja esineen vientiä. Hukkuvan pelastusta ei vielä ollut kun kukaan ei uskaltautunut vielä järveen. Aloitettiin sillä, että Myy pääsi mun kanssa veneajelulle ja palkkasin sitä sen ollessa veneessä rauhallinen. Myy nautti veneajelusta. :)
  • Veneestä hypyssä "tekniikka" ei ihan osunut kohdalleen. Myy hosui lähdössä - hypätäkö vai ei - jolloin takajalat jäi suoraksi ja Myy sukelsi pääedellä veteen... no, eipä tässä tietty tyylipisteitä jaeta. : p
  • Esineen vientiä veneeseen. Ensin veneen ollessa rannassa, sitten kahluusyvyydellä ja lopulta uimasyvydellä. Annoin patukan -> käsky vie ja veneestä samaanaikaan käsky tuo. Toimi hienosti! Myy meni tarjoamaan patukkaa veneeseen ja vaihtokauppana sai Cuzin...
  • Veneen haussa ensin leikitin veneen köydellä veneen ollessa rannassa. Innostui heti taistelusta ja leikittäjä vaihdettiin veneessä olijaan. Tämän jälkeen vene vesille. Ensin kahluusyvyys ja sitten uimasyvyys. Meni veteen vauhdilla kun näytettiin veneen köyttä ja alkoi heti kiskoa venettä rantaan apinan raivolla. 
***
Lauantaina pitkä metsälenkki aamutuimaan + uimasillä käynnit päälle. Tämä on ihan parasta! :)




Iltapäivällä tottistelut/tokot molempien paimenten kanssa. Onhan ne niin erilaisia, mutta aivan ihania molemmat! Josko vaan jaksaisi vääntää Romeon tokon vielä kisakuntoon. Sen kanssa ei ole tehnyt mitään varmaan puoleen vuoteen, mutta kyllä sillä kohtuu hyvät pohjat on ja ai, miten se nauttii!. :)

Myy:


Romeo



Moorestakin tasapuolisuuden nimissä yksi tuore kuva. :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti