torstai 12. kesäkuuta 2014

Onnistumisia ja harmeja...


Tiistaina Myyn ageissa 12 keppiä kahdella ohjurilla, viisi hyppyä ympyrän muodossa molempiin suuntiin sekä takaakiertoa.
  • eka kerta 12 keppiä ja ohjureitakin käytössä enää kaksi! Myy meni hienosti, eikä keppejen lisääminen 8:sta 12 näkynyt missään. Laura kehotti vielä käyttämään treeneissä siellä täällä muutamaa ohjuria, jotta Myy saa vielä lisää varmuutta pujotteluun. Näytti hyvältä. Toinen oli kovasti tosissaan ja niin keskittynyt.
  • takaakierto ensimmäinen ns. ohjauskuvio. Hyvin sujui tämäkin.  
  • viisi hyppyä ympyrän muodossa sujuivat nekin molempiin suuntiin! Kestää hyvin vedätystä. Hieno tyttö!
***
Torstaina Myy kävi vuorostaan hierojalla. Aika oli alkujaan Romeolle, mutta koska Romeo tuntuu nyt kaikin puolin hyvävoipaiselta; vetreältä, hyvä ryhtiseltä ja -liikkeiseltä, päätin vaihtaa koiraa ja viedä Myyn tsekattavaksi kun se ei ole hetkeen hierojalla käynyt.

Anne sanoi, että Myy on saanut paljon lihasta sitten viime näkemän. Selkääkin suojaa nyt kunnon lihakset.
Oikea puoli meni suht mukavasti käsittelyssä, eikä mitään suurempaa löytynyt. Anne sanoi myös, että Myy on rauhoittunut ja aikuistunut. Myy pötkötteli kyljellään myyksi yllättävänkin kivasti ja turhia hötkyilemättä, vaikka tutka olikin päällä koko ajan kun eläinlääkärin vastaanottotilat olivat oven takana ja sieltä kuului mielenkiintoisia ääniä. Häntä paukutti tasaisesti lattiaan hieronnan aikana. Mutta sitten - sama kohta selässä joka Myytä vaivasi aiemmin (koiraportin ylityksen jälkeen) - tuntui tekevän käsiteltäessä yllättävän kovasti kipeää. :( Joka kerta kun kyseistä kohtaa käsiteltiin tai edes yritettiin lähestyä, Myy yritti rimpuilla voimakkaasti alta pois, vinkui ja tarjosi kovasti jotain mukavampaa kohtaa käsiteltäväksi. Voihan perse, ja minä kun jotenkin typerästi luulin, että tuo juttu olisi jo menneen talven lumia! Anne arveli, että ei siellä välttämättä mitään suurempaa ole, mutta jotain kuitenkin. Suositteli osteopatiaa, joten kotiin tullessa laittelin aikavarausta menemään nyt ensin tähän lähelle osteopatiselle hierojalle ja jos tuolta ei tärppää, niin täytyy sitten ajella kauemmaksi...

Romeon ageista jäätiin vielä tänään pois. Jatketaan Juhannuksen jälkeen uudella innolla. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti