perjantai 9. toukokuuta 2014

Tuumaustauko ja hierontaa

Leirin jälkeen on ollut pää täynnä kaikenlaisia juttuja. Kädet oikein syyhyää päästä treenaamaan Myyn kanssa. Ei olla kuitenkaan tehty mitään - jos ei alastulokontaktilautaa lasketa mukaan, jota ollaan tehty muutamana iltana olkkarissa sheippaillen. Leirin jälkeen olin  pari päivää flunssainen ja tosi väsynyt (Mooren agi jäi) ja Myyllä on juoksut (tärpit ilmeisesti aika kohdillaan) ja koko lauma on nyt niin sekaisin, ettei mitään ihmeempää ole vaan jaksanut. Odotellaan, että pahimmat hormoonimyrskyt tasaantuu.

Leirillä tuli esille muutamia juttuja, joita pitää ottaa työn alle. Yksi niistä on tauot, jolloin esim. juttelen kouluttajan kanssa ja mitään ei tapahdu. Tätä on harjoiteltu liian vähän, koska treenaan aika paljon yksin, eikä taukoja juuri tekemisessä ole - tai jos on, koira viedään autoon. Missä haluan Myyn tällöin olevan? Istuuko se vai makaako maassa? Romeolla näissä tilanteisiin on opetettu maahanmeno-käsky, jolloin se on maassa kunnes toisin sanotaan. Maassa ollessa Myy on jotenkin rauhallisemmin ja varmemmin kuin istuaaltaan, joten luulen, että tämä tulee olemaan sillekin se juttu. Täytyy lisätä näitä odotteluhetkiä treeneihin mukaan ihan systemaattisesti, jotta tauot saadaan sujumaan ilman, että tarvitsee liikaa huomioida Myytä.

Metsäjälki syyhyttää myös kovasti ja sitä olisi tarkoitus tehdä kanssa mahdollisimman pian ja saada myös keppi-ilmaisu alulle.

Romeon hieroja-aika osui samaan aikaan kun agin viikkotreenit, joten treenit jäivät valitettavasti välistä. Hieronnassa selvisi, että Romeon oikea lavanseutu ja muutenkin oikea puoli oli melko juminen. Yleensä vastaa hierontaan hyvin. Seuraava aika varattiin kesäkuun alkupuolelle. Hierojalle mennessä Romeo lauloi kotikadun vielä kaihoisasti kotiin jäävän Myyn perään, mutta kilometrejen lisääntyessä rauhottui selvästi ja lopulta alkoi olla jo normaali itsensä. Kiva nähdä sinuakin pitkästä aikaa-ilmein tuijotteli mua jo hierojan vastaanottotilassa. :). Kai me rohkeasti käydään sunnuntaina kisaamaassa, vaikka olosuhteet ovat nyt mitkä ovat. Jatille on tullut paljon uusia esteitä ja niitä olisi ollut kiva kokeilla, jottei mene ihmettelyksi kisassa.


Myy isä Rosso nappasi kolmannen HK3-tuloksen hausta tullen samalla käyttövalioksi. Rosso on nyt sitten BH, FI KVA ,HK3, EK1, FI TVA, FI AVA,FI AVA-H, VEPE alo1 ja yksi sertikin taitaa löytyä. Onnea hirmuisesti Marialle ja Rossolle vielä tätäkin kautta. Ootte te kyllä ihan huikea pari, ei voi kuin ihaillen teitä seurata!

Huomenna talkoillaan päivä luonnetestissä ja sunnuntaina kisaillaan. Mukavaa viikonloppua. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti