keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä....

Lauantaina Hannun kanssa duunarina Vesangan luonnetestissä. Olipa taas mielenkiintoinen ja värikäs päivä. Tuli nähtyä sekin ettei avoimesta, muuten toimintakykyisestä rotikasta, saatu esille minkään valtakunnan aggressiota tai puolustusta seinällä ja hyökkäyksessä, kun taas berhandinkoirasta sitä aggressiota ja puolustushalua löytyi...

Otsikko (joka on kyllä niin ärsyttävä, mutta niin kuvaava näihin tunnelmiin) viittaakin sitten jo sunnuntain agikisoihin, jossa käytiin naurattamassa Jatin yleisöä. Tässä fb:päivitykseni kisan jälkeen.
Just kun ehdin klikata Sagin "Lähetä" painiketta, muistui mieleen, että Myyn tärpit on agikisan kanssa samaan aikaan... Romeo lauloi vielä kotikadun serenadia kotiin jäävälle Myylle ja tässäkään vaiheessa en vielä kääntynyt takaisin. Hölmö minä. Radalla Romeolle oli ihan oma kartta, joka vei mm. tuomaria ja ratahenkilöitä moikkaamaan ja muutenkin sen rataa kuului kaikkia sen lempiesteitä mielivaltaisessa järjestyksessä... Yleisöllä oli ainakin mukavaa. 
Joten se siitä kisasta.

Tiistaina oli Myyn agit. Myy itse ei ollut paikalla juoksujensa takia, mutta sijaisena oli Mr. Moore. :) Kaverit eivät meinanneet tunnistaneet hallilla ollenkaan, kun ovat tottuneet näkemään paimenten kanssa. Moore sai kovasti huomiota osakseen. Skotteja kun ei ihan joka päivä hallilla näy.

Toisella kentällä pientä rataa (muuri, pituus, putki) ja keppejä, joista viimeksi mainittua ei Mooren kanssa tehty. (Ollaan tehty keppejä verkkojen avulla joskus ja nyt käytössä oli ohjurit.) Toisella kentällä keinua ja rengasta. Moore oli arvatenkin hurjan täpinöissään. :) Paikalla pysyminen tuotti vaikeuksia ja kurreasennossa Moore odotti sekunnin lähtölupaa kunnes varasti... Pikku rata ensin este kerrallaan ja lopulta taidettiin saada koko settikin menemään. Keinulle meni yllättävänkin hyvin ilman yhtään turhaa hötkyilyä ja renkaan hyppäsi myös hienosti. Kyllä Mooresta agikoiran saisi jos viitsisi sen kanssa enemmän treenata. : ) Kivaa oli olla vaihteeksi "pienten koirien" puolella. Tosin Urho-dobberi pelotteli pieniä karkaamalla kerran pienten puolelle. Onneksi tilanne saatiin hallintaan, eikä mitään vahinkoja sattunut. Aika pelottavaa olla pienen koiran omistaja, ellei ole niin kuin meillä - gorillat Mooren henkivartijoina.

Juoksut alkavat olla Myyltä jo lähes ohi ja rauha on taas palaamassa laumaan. Sterilointiaika tulee olemaan Myylle heinäkuun lopulla, jolloin Myy leikataan tähystyksellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti