lauantai 2. marraskuuta 2013

Jälkeä, vastoinkäymisiä ja kiitokset

Torstain kilpatreenit jäivät meiltä väliin oman jaksamattomuuteni vuoksi, kun uusi pommi oli juuri pudonnut. "Koiraton elämä" on nyt raskasta - vastoinkäymisille ei näy loppua ollenkaan - enkä jaksanut lähteä treenaamaan koiriakaan tuossa mielentilassa. Neljän kuukauden evakon ja suuren remontin jälkeen meillä vuotaa yhä "joku jossain". Asiaa selvitellään parhaillaan. Yhdessä makuuhuoneessa on myös todettu uusi kosteusvaurio, jonka putkimies on aiheuttanut termostaatteja vaihtaessa ja tämä vaatii lattian uudelleen avaamista. Tuon lisäksi sitten kaikkea muuta "pientä", kuten öljypoltin ei lähtenytkään enää käyntiin jne. Rahaa palaisi paljon enemmän kun mitä sitä on käyttää, kun jokainen meillä ravaava ukko kirjoittaa aina törkeän suuren laskun käyntinsä jälkeen... Eurot vaan vilisee silmissä. Eipä paljon huvita, mutta elämä on. :(

Koirilla asiat ovat sen sijaan hyvin ja aamusta ajeltiin Villan suunnille. Ensin pitkä ja mielettömän rentouttava ja kiva metsälenkki tuttuihin kesämaastoihin. :) Lenkin jälkeen kävin tekemässä Myylle peltojäljen (jälki nro 20), jolla pituutta n. 100 metriä. Jälki vanheni puolisen tuntia. Jäljen poikki oli joku aiemmin kävellyt, mutta hienosti Myy harhajäljen ylitti pienellä sivunuuhkaisulla.

Alkumetrit taas innosta johtuvaa poukkoilua ja eteenpäin rynnimistä. Kolmen minuutin tietämillä (videolta katsottuna) meno näyttää jo varsin mukavalta. Jäljen lopussa purkin päällä oli keppi, jolla leikitin vielä ruokapalkan jälkeen. Saa heittää kommentteja ja vinkkejä videon perusteella. Nipotus on jopa toivottavaa.... ;)

Tässä video.Jäljen jälkeen vein pellon omistajalle kiitos-lahjan luvasta käyttää hänen peltoaan. Isäntä oli yllättänyt ja kovin otettu - pelto on ennallaan, joten onkohan tuo tarpeellista? - isäntä tuumasi, mutta vakuutin, että kaikki on ollut tämän arvoista ja kerroin, että hän on osaltaan ollut auttamassa jälkikoiran harjoittelua ja jopa sen mahdollista tulevaisuutta toimia joskus pelastuskoirana. :) Itsellekin tuli hyvä mieli tästä tapaamisesta. :)

1 kommentti: