lauantai 26. lokakuuta 2013

Lenkkiä ja jälkeä


Lauantai aamusta lähdettiin ajelemaan Villan suunnille ja koirat pääsivät taas tuttuihin maisemiin pitkälle metsälenkille. Käveltiin sama lenkki mitä neljä kuukautta tallusteltiin joka päivä Villassa asuessa. Koirat tykkäsivät ja arvostivat tätä kovasti ja niiden suunnatonta riemua oli kyllä ilo katsoa. :)

Moore lähti jonkun elukan perään ja ajohaukku kuului pitkän ajan. Lopulta saatiin se metsästä pois ja loppumatkan sai olla flexissä. Luulen, että jos Moorelta kysyttäisiin, se sanoisi kaiken olleen kuitenkin tämän arvoista. Oli meinaan sen verran täpinöissään... 


Kun turhat höyryt oli purettu koirista, kävin tekemässä Myylle peltojäljen (jälki nro 19). Jäljellä mittaa n. 100 metriä ja se vanheni 20 minuuttia. Maa oli vähän kuurassa, mutta ihan hyvin pystyi vielä jälkeilemään.

En ollut täysin tyytyväinen Myyn jäljestykseen. Varsinkin alku oli levotonta poukkoilua. Pellon takana olevan talon pihasta meinasi tulla koira pellolle ja sen vihainen haukku häiritsi vähän Myytä, varsinkin jäljen loppupäässä, jossa mentiin melko lähelle taloa. Yleensä kyseinen rekku on kiinni tai sisällä, mutta tänään pystykorva oli pihalla vapaana ja kovin kiinnostunut meidän peltopuuhista... Myy ei päässyt niin hyvään ja keskittyneeseen rytmiin mitä se yleensä jäljestäessä tekee. 

Tässä video jäljestä:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti