tiistai 15. lokakuuta 2013

Hakua ja agia


Sunnuntaina hakuiltiin Saviolla. Myylle neljä maalimiestä. Kaikki ukot hajunhakuna. Tuulta ei ollut, joten hajun joutui hakemaan melko läheltä. Paluu keskilinjaa kohti, puolesta välistä lähetys ukolle. Pistot olivat kaikki lähes suoria. Palkkana purkin jälkeen patukalla leikitys. Maalimiesten käyttämä junnupatukka on Myylle ykkönen. Täytyy käydä marraskuussa JKL:n näyttelyssä shoppailemassa ja ostaa Myylle lisää kunnon pelivälineitä. :)

***
Tiistaina Romeon agit. Aiheena puolivalssit, päällejuoksut ja saksalainen. Olo ei ollut tänään paras mahdollinen (kurkku karhea ja kipeä), mutta lopulta lähdin treeneihin, kun en malttanut poiskaan jäädä... Vähän puoliteholla menin. Omaan ohjaukseen en ollut tyytyväinen, mutta jälleen kerran - koiraan kyllä. :)

Puolivalssit Romeo teki hyvin. Välillä olin ohjatessa myöhässä ja vasemmalta puolelta ohjaaminen oli selkeästi oikeata puolta tönkömpää... Päällejuoksuissa oma ohjaus armotta myöhässä ja tuntui etten vaan ehdi millään koiran edelle, mutta meni tämäkin lopulta. Saksalainenkin sujui... ehkä enemmän kuitenkin tuurilla kuin taidolla...


Huomenna olisi työpäivä ja loppuviikko onkin sitten syyslomaa! Tarkoitus olisi ainakin käydä Villan suunnilla peltojälkeilemässä. Toivotaan, etten tule kipeäksi ja että nämä ihanat syyskelit jatkuvat yhä. :)

Kielet... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti