sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Saviolla hakuilemassa

Tänään oli Saviolla hakutreenit. Romeo tuntui onneksi jo tänään omalta itseltään. Autoon hyppykin sujui jo "entisenlaisesti", joten oikein hyvällä mielin lähdimme treeneihin. Kyllä onkin helpottunut olo, ettei mistään sen kummemmasta ollut kyse. Aina sitä jotenkin ajattelee sitä kaikkein pahinta...

Tulevalle tiistaille oli alkujaan suunnitteilla mölliagikisa, joka tulee nyt meille liian pian, kun tuota hyppyhaluttomuutta/kipuiluja oli vielä eilen. Nyt ei viitsi mitään riskejä ottaa 60 cm. korkeilla esteillä. Huomenna on onneksi jo hierojallekin aika.

Paikalla hakutreeneissä oli kolme pitkistä (Ruka, Rio ja Romeo), yksi lyhytCarMa, aussie Tohti (9 vko) ja pikku musta skotti Moore. (alla video)

Rion "pikkusisko" ja porukan uusin jäsen: Tohti-aussie
Ensin tallattiin alue samaan tapaan kuin Sari Kärnän koulutuksessa, eli näin:
Huomasi heti, että Sari oli "muutaman" kerran aiemminkin tehnyt alueen, koska tuon piirretyn siirtäminen maastoon tuollaisenaan, ei ollutkaan ihan niin simppeliä kuin miltä se Sarin kanssa tehtäessä tuntui... Joissakin pistoissa oli liikaa väliä ja sehän tiesi sitä, että maalimiehet saivat välillä oikein tosissaan juosta...

Teimme risteilytreeniä ensimmäisellä kerralla koko porukka ja toisella kierroksella Ruka ja Carma otti hajunnostoa kun me muut jatkettiin yhä risteilyllä.

Romeo oli innokas hommiin ja taas toisella kerralla tekeminen vaan parani. Näkee selvästi, kuinka koira nauttii näistä treeneistä ja nämä ovat jotenkin niin hyviä treenejä ennen talvitaukoa, jotta koiralle saa hyvän fiiliksen tähän hommaan.

Muutenkin päivä oli kaikilta osin onnistunut. Ihan mahtava ilma, mahtava porukka ja mahtavat eväät.:) Kiitos kaikille mukana olleille. Toivotaan, ettei lumi tule vielä, jotta hakutreenejä voidaan vielä jatkaa.

Loppukevennyksenä vielä: Moore tekee risteilyä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti