lauantai 30. marraskuuta 2019

Caru 15 vko


Eilen aamulla oli vielä 4 astetta lämmintä ja satoi vettä. Illalla sade muuttui lumeksi ja aamulla maa oli valkoinen. Carulla alkoi ensimmäinen talvi ja pentu on ollut kovasti innoissaan lumesta. Muutama järkkärikuva tältä päivältä.  Isot pojat takapihalla. Isoveikka Romeosta on tullut Carun paras kaveri 💝.


Kun hepuli iskee... 


2 kommenttia:

 1. Moikka! Sellainen tuli tässä mieleen, että miten päädyitte urokseen? Kun "kaikki", jotka ovat nartun ottaneet, niin hehkuttavat etteivät enää uroksia ota :D Hienolta näyttää nuori mies. Liputan kyllä edelleen, että laumaan sopisi vielä skotti, jäyhä skotti menee ihan huomaamatta mukana ;) Mukavaa joulun odotusta! Terkuin, Aino & terrieripojat

  VastaaPoista
 2. Moi Aino!
  Ööö... no tuota, koska tämä on viimeinen belgialainen niin täytyi ottaa vastaan oikein iso haaste. Totta puhuen, en enää tiedä. Pallottelin pitkään uroksen ja nartun välillä ja tuntui vaan siltä, että nyt olisi uroksen vuoro. Päätökseen vaikutti sekin, että Myy on narttu ja ajattelin, että se tulisi paremmin toimeen uroksen kuin nartun kanssa. Tällä hetkellä tuntuu kyllä vahvasti siltä, ettei noiden belgien kemiat tule kohtaamaan. Myy on terävä ja vahva narttu ja Caru vahva ja voimakasluontoinen uros. Aika näyttää kuinka käy kunhan pentukin tuosta vielä kasvaa.

  Mitä taas Mooreen tulee, niin Moore taas jätti jälkeensä valtavat saappaat. Niin suuret ettei niitä pysty kukaan koskaan täyttämään. Edelleen Moorea on ihan valtava ikävä. Nyt ei ole tässä laumassa skotin mentävää aukkoa, mutta kuten sanoin, Caru on mun viimeinen belgialainen ja sen jälkeen on skotin vuoro.

  Mukavaa Joulunodotusta myös Sinulle ja terrieripojille.

  VastaaPoista