sunnuntai 19. toukokuuta 2019

Irtiotto arjesta
Arki on ollut jo pitkään hektistä; töitä, lukulomaa ja koiratreenejä. Vakavakoe meni ilmeisen mukavasti, koska sain kutsun Yliopistolta kesäkuussa olevaan soveltuvuuskokeeseen! Kasvatustieteiden opinnot ovat siis lähempänä kuin koskaan, mutta ei nyt vielä tuuletella. Opiskelijaelämä saattaisi tuntua alkuun oudolta, kun on 15-vuotta säännöllistä työelämää takana...

Käytiin viikonloppuna mökillä ottamssa irtiotto arjesta. Sää oli hyvin kesäinen ja lähes helteinen. Samoiltiin aamuvarhain koirien kanssa metsässä ja nautittiin olostamme. Lintujen laulua lukuunottamatta mökillä oli ihanan hiljaista ja rentouttavaa.Varsinkin Myyllä riitti riemua rannassa. En uittanut koiria vesihännän pelossa, koska vesi on edelleen hyvin kylmää. Moni uittaa koiriaan lähes heti kun jäät lähtevät, itse en voisi kuvitellakaan tekeväni niin. Vesihäntä kun on koiralla hyvin kivulias vaiva. Kahlasivat vedessä oman halunsa mukaan ja leikkivät rannalla. Kivaa näytti olevan.


Moore oli virkeä ja iloinen päästessään taas talven jälkeen mökille. En ihan uskonut syksyllä, että se palaa vielä näihin maisemiin keväällä... Moore tarkasteli tonttia häntä pystyssä ja jaksoi vielä innostua hirven jäljistäkin. Mökin rappusilta se seuraili tyytyväisenä toisten touhuja.Romeo jatkaa tapaturmaista elämäntapaansa. Jos se ei rymyä itseään kolmijalkaiseksi matkailuautossa, niin se rymyää itsensä hajalle sitten jossain muualla. Laiturille hyppy ei suju enää samoin kuin nuorena, mutta Romeo on sitä mieltä, että aina kannattaa yrittää... Laiturilta maahan metrin pudotus kyljelleen ei tunnu missään, mutta kun sama tapahtuu myöhemmin vielä saunan rappusilta, illalla tuvassa on varsin kankeasti liikkuva holsku. Jotakin tasapaino-ongelmia sillä varmaan on, eikä sen tekemät ratkaisut ole koskaan olleet mitenkään järkeviä... Myy väisti kärmeenpureman vaan nippa nappa, mutta onneksi kuitenkin väisti! Pelottavia kohtaamisia nuo ja kaikki on lopulta niin pienestä kiinni. Mokomat luikerot ovat nyt oikein joukolla liikkeellä, kun saatiin nämä alkukesän ensimmäiset helteet. Toivon todella, ettei tule yhtä kuuma kesä, kuin mitä viime kesä oli. Mielummin sitten vaikka sadetta, kuin sitä ihan hirveää hellettä! 

Vielä reilu kuukausi pitäisi jaksaa töissä ja sitten alkaa kesäloma! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti