lauantai 6. huhtikuuta 2019

Uudet tuuletUudet tuulet puhaltelevat meidän perheessä. Isäntä toteutti viimeinkin pitkäaikaisen unelmansa ja jäi kokonaan yksityiseksi yrittäjäksi. Työajat ovat mukavan joustavat ja koirillakin on vähemmän yksinoloa, kuin mitä aiemmin. Itselläni olisi myös toiveena päästä syksyllä yliopistoon lukemaan kasvatustieteitä. Olen tällä hetkellä lukulomalla ja valmistautumassa Vakava 2019-kokeeseen. Tsemppiä vaan muille kohtalotovereille. 👍

Toinen muutos elämässä on se, että päätimme palata takaisin karavaanareiksi ja hankimme taas matkailuauton. Kolmen koiran kanssa reissaaminen ja majoittuminen on osoittautunut melko ongelmalliseksi vuosien saatossa. Koirat sitovat tästä syystä paljon menoja. Nyt kun molemmilla pojilla on jo paljon ikää ja omat juttunsa; lääkitykset/kivut ym. koen, että niitä on entistäkin hankalampi jättää kenellekään hoitoon. Vanhoista karavaanariajoista on jäänyt varsin mukavat muistot, joihin liittyvät vahvasti myös Romeo ja Moore, jotka olivat mukana noilla reissuilla. Kiva aloittaa tämä harrastus taas uudelleen!


Auton myötä, kalenteri onkin täyttynyt kaikesta mukavasta. Ensi viikonloppuna on tarkoitus matkata Tuusulaan haku- ja tottistreeneihin. Päästään treenaamaan ensi kertaa hakua, mitä näillä leveyksillä ei useinkaan ole mahdollista treenata vielä tähän aikaan vuodesta. Käynnillä on kyllä vähän muitakin syitä, joihin palaan jossain vaiheessa tarkemmin... 😉

Maastokausikin korkattiin tänään, vaikka tuota sulaamaata onkin vielä aika vähän näkyvissä! Myy pääsi talven jälkeen ensimmäisiin janatreeneihin. Janat olivat mukavan suoria (lähtörynnimisestä huolimatta), kun taas jäljelle lähtö oli melko haparoivaa. Sivutuulta oli turhankin paljon kun oltiin korkealla harjulla ja se haittasi tarkkaa työskentelyä. Intoa oli kyllä kuin pienessä kylässä, mikä tietenkin kaikkein tärkeintä tässä vaiheessa.


Mooresta on tullut hyvin tärkeä opiskelukaverini. 💝 Olen lukenut ääneen (erityisesti Myyn mielestä siinä on jotain varsin mielenkiintoista..) ja äänittänyt opiskelumateriaaliani. Mooren kanssa ollaan käyty sitten näitä äänityksiä kuuntelemassa siellä missä on lämmintä ja aurinkoista. Tietenkin meillä on aina hyvät eväät mukana! Ihanaa laatuaikaa yhdessä Mooren kanssa. Moore voi tällä hetkellä erityisen hyvin ja sekin nauttii kovasti keväästä ja lämmöstä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti