perjantai 23. marraskuuta 2018

Moore 12-vuotta!!


Moore Monituinen. Moordis. 

Pieni, musta ja aina niin hyväntuulinen ilopilleri Moore täyttää tänään 12-vuotta! Tein niin monta synttärikorttia rakkaasta Mooresta, etten lopulta osannut enää päättää mikä niistä on paras, joten julkaistaan ne kaikki! Niihin on kerätty sellaisia kuvia ja hetkiä, jollaisena Mooren haluan aina muistaa! 

Juhlimme Mooren synttäreitä jo paria viikkoa etukäteen perhepiirissä kakun ja ruokateeman ympärillä. Asioiden, joita Moorekin kovasti arvostaa. 😊 Niin paljon iloa, onnea ja suruakin on mahtunut näihin meidän yhteisiin vuosiin. Olemme kiitollisia ihan jokaisesta päivästä, jonka Moore on luonamme. Paljon, paljon onnea ja terveyttä rakas Moore! 💝



Moore 16.11.2018

Kyllähän se ikä alkaa jo luonnollisesti näkyä Mooressa. Moore on vanhentunut paljon viime aikoina. Kävely on entisestäänkin hidastunut. Lenkeille saa varata tuplasti aikaa ja esim. yhteisistä koko lauman pienistä pissatusreissuistakaan ei oikein enää tahdo tulla mitään. Yöllä on myös tullut toisinaan pissaa alle, mutta onneksi tuo on ollut vielä ainakin satunnaista ja paljon on kuiviakin öitä. Päivä kerrallaan mennään. Usein on nähtävillä yhä se sama iloinen Moore, joka puskee, kerjää ja kellii entiseen malliin. Kyllä sitä surua ja haikeutta on ilmassa kun tietää, ettei yhteinen matka tule olemaan enää pitkä. Toivotaan kuitenkin, että saamme pitää tämän rakkaan pikku mustan vielä kauan! 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti