maanantai 26. marraskuuta 2018

Osteopaatilla


Myy kävi pitkästä aikaa lauantaina osteopaatilla. Ei olla käytykään yhtään kertaa osteopaatilla vatsalaukunkiertymäleikkauksen jälkeen, joka oli maaliskuussa. Fyssarilla toki on käyty useammankin kerran tässä välissä. 

Vähän oli jumeja ja jäykkyyttä kyljissä, mutta ei mitään sellaista mitä ei olisi saatu kerralla kuntoon ja hoidettua. Todennäköisesti myöskään nuo jumit mitä Myyllä oli, eivät aiheuta koiralle kiputuntemuksia. Myyllä on aina ollut yksi vähän outo selkänikama, jonka osteopaatti myös tutki. Hän sanoi nikaman olevan vähän sellainen taipumaton ja aiheuttavan selkään vähän joustamattomuutta. Käsittelyllä ja hoidolla joustoa saatiin tähän vähän tiukempaankin kohtaan. Myy sai taas paljon kehua hyvästä luonteestaan ja hermoistaan. Myy pötkötteli koko hoidon ajan tutkimuspöydällä hyvin rentona, tyytyväisenä ja selvästi nauttien hoidosta. Häntä välillä vaan heilahteli.

Hauskinta oli kuitenkin odotusaulassa, jossa Myyn pääsi yllättämään hissistä tulevat ihmiset. Hissi päästi ensin sen sellaisen pimpom äänen, jonka jälkeen hissin ovat avautuivat ja ihmisiä käveli aulaan. Myy ei ilmeisesti odottanut, että ihmisiä tulee tuolla tavalla "seinästä" ja noin yllättäin (maalaisia kun ollaan) ja se suorastaan repesi ilosta. Takamus ja häntä pyörivät villinä ja se haki kovasti katsekontaktia ihmisiin, korvat tiukasti päätä myöten. Ennenkö ehdin kissaa sanoa, ulkomaalaiset turistit syöksyivät suoraan Myyn luo sitä paijaamaan ja ihastelemaan kovaan ääneen. Myy oli tietenkin ihan otettu. Aika palkitsevaa Myylle ja voin kuvitella, että tuon se oppii helposti. Repeile, niin ihmiset tulevat luoksesi. Nooo, eihän se toki muuten mikään Loverdose olisikaan. 💝

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti