perjantai 21. lokakuuta 2016

Lisää haastetta!

Nyt ollaan sitten kolkkiluokkalaisia ja sehän tietää sitä, että viimeistään nyt kaikenlaiset varmistelut joutavat romukoppaan! Viime kisan nolla oli melkoinen väkisin puserrus ja todella varman päälle tehty rata vailla riskejä, koska halusin niin kovasti sen nollan... En kuitenkaan halua enää nähdä meiltä tuollaisia ratoja. On aika mennä eteenpäin ja laittaa kaikki peliin! Nyt treenataan treeneissä niitä mitä ei vielä osata ja tietenkin haetaan myös niitä onnistumisia. Vauhtia ja irtoamista lisää ja siirrytään kauaksi omalta mukavuusalueelta. Tästä tulee ainakin hauskaa jos ei muuta!

Keskiviikkona treenattiin. Tehtävänanto oli seuraavanlainen.
  1. Etsi radasta 5-7 esteen pätkä joka on teille vaikea/johon et keksi ohjaustapaa/jossa on sellainen esteosaamisen asia jota koira ei osaa. 
  2. Suunnittele olemassa olevaan rataa 1-4 esteen pätkä johon voisi tehdä saksalaisen. 
  3. Olemassa olevasta radasta etsi teille sopiva 5-7 esteen pätkä joka tuntuisi hauskalta tehdä/joka nostattaa koiran motivaatiota/jossa saat vahvistettua jotain positiivista asiaa koirasi tekemisessä. 
Ekaan kohtaan Myylle esteet 6-14. Takaakierto ja avokulma kepeille. Ohjuri toisessa välissä. Piti malttaa siirtymistä keppejen toiselle puolelle, muuten Myy ei malttanut tehdä keppejä. Menemenemene-kannustuksella sain kuitenkin tekemään itsenäiset kepit ja appari palkkasi. Tämä tuli meille kotiläksyksi. Avokulmia kepeille pitää harjoitella paljon! 12-hypyllä niisto vastaanotto putkesta sujui kunhan vaan muisti lähteä riittävän ajoissa liikkeelle, jotta koiralle jäi tilaa hypätä.

Saksalaisen tein 10-hypylle ja siitä putkeen. Myy luki ohjausta hyvin ja saatiin kelpo saksalaisia aikaiseksi.  

Kolmoseksi valitsin esteet 1-4. Loppusuora ja palkka A:lta. Nopea ja hyvä A.

Kolmosluokka korkataan jo heti marraskuussa ja ne taitanee olla Seuramestaruuskisatkin vielä. : D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti