sunnuntai 9. lokakuuta 2016

Ei puututa huonoon, vaan yritetään nähdä hyvä...

Kaksi viikkoa ennen koetta..

Koe lähestyy ja viimeistelyt ovat nyt tehtynä. Olisi ne viimeistelyt voineet paremminkin mennä, mutta tää on tätä... Olin kuitenkin päälimmäisenä vinkumassa omalle seuralle hakukoetta vielä ennen talvea, joten ei auta jänistellä, vaikka maasto ei nyt täydellisessä balanssissa olekaan.

Myylle hakuradalla etukulmista kokeenomaiset löydöt hallinnan kautta, väliin tyhjä ja lopuksi kaksi löytöä umppareista. Näytöllä suorapalkka. Kaksi ekaa löytöä aika täydellisiä. Sitten se tyhjä... vitsi, että on vaikeaa! Ei uponnut riittävän syvälle. Lähetin uudelleen. Vaatiminen sai aikaan valeen, eikä siltikään uponnut. Otti rullan heti lähdön jälkeen teki lyhyen ympyrän palaten rulla suussa takaisin. Ei kuitenkaan ollut viemässä näytölle. Yritin olla mahdollisimman rauhallinen ja lähettelin uudelleen. Rullasta en tehnyt mitään numeroa. Jotta homma ei mennyt tässä vaiheessa enää ihan mahdottomaksi hinkkaamiseksi, pakko oli hyväksyä lyhyt ja huono pisto. Tämän jälkeen lähetin normisti toiselle puolelle. Sieltä sitten taas hyvä löytö näyttöineen. Sama toiselle puolelle. Eli kokeessa täytyy vaan hyväksyä huonot tyhjät, eikä edes yrittää laittaa uudelleen. Näillä nyt mennään. Ei puututa huonoon, vaan yritetään nähdä nyt vaan se hyvä.

Tottiksissa kentälle tuloja ja ilmoja, joiden jälkeen palkkaus. Pientä ääntelyä, joka loppui kun päästiin liikkeisiin. Seuraaminen ja paukut ok. Henkilöryhmässä ei ongelmia. Maahanmeno sateessa hyvä, joten tästä voi olla oikein tyytyväinen! Kermapylly ei nyt aristellut maahanmenoissa. Sateessa olikin hyvä treenata.  Noudoissa ei mitään ihmeempää. Muuten hyvät, mutta luovutksethan ovat edelleen mitä ovat. Eteenmenot läpijuoksuina. Aika hyvin on nyt irronnut eteen ja melko suoraan. Uutena ongelmana esiin tupsahti liikkeestä seisominen. Meni istumaan useamman kerran. Avuilla sain sitten onnistumaan ja palkkasin takapalkalla. Toivottavasti vaan joku tilapäinen mielenhäiriö. Seisominenhan on ollut Myyllä tosi hyvä ja varma. Ei tarttis nyt tässä kohtaa levitä... Paikkamakuussa katseli paria vähän ehkä turhan tarkasti, mutta muuten kelpo suoritus.

Koemainen esineruutu vierailla esineillä. Ei tietoa itsellä miten esineet olivat sijoitettu. Vajaaseen neljään minuuttiin nosti tarvittavat esineet, joten aika luottavaisin mielin ruudun suhteen. Aloitin tällä kertaa ruudun vasemmasta etukulmasta, vaikka yleensä aloitan keskeltä.


**
Agin viikkotreeneissä on tehty mukavan haastavia ratoja, joista yksi tuossa kuvassa. Kaikenlaista ohjausta on kokeiltu reilusti oman mukavuusalueen ulkopuolelta. Myyhän vetää ihan helkkarin hienosti vailla ongelmia. Se on ihan huikea! Vitsi kun ohjaajakin vaan kehittyisi samassa tahdissa kuin mitä tuo koira...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti