keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

Parasta lomaa!
Viime päivät on vietetty ihanaa ja niin rentouttavaa mökkilomaa! Samoiltu metsissä, syöty hyvin, kalasteltu (saamatta kalaa), nukuttu päikkäreitä, saunottu ja uitu... Välillä satoi, välillä paistoi. Yleensä silloin aina satoi kun sadevaatteet roikkuivat mökillä naulakossa ja oltiin metsässä. Muutama lähes helteinenkin päivä mahtui joukkoon.Koko jengi on polskutellut paljon myös järvessä, vaikka vettä on tullut taivaaltakin.Aamuisin on suunnattu metsiin. Moorekin on ollut matkassa ja jaksanut hienosti.


Romeo vaanii laumaan palaajaa... 


..hyökkäys, 


liukas luikku lujahtaa karkuun. 
Ihanaa ja rentoa yhdessä oloa. Päiväkahvit laiturilla. 


Turkin kuivatusta tuulessa ja auringossa.Suomen suvea... välillä "vähän" satoi. Takkatulen lämmössä käytiin kuivattelemassa.Jalkapallon kisakatsomo. Portugali vs. Ranska. Ronaldon kohtalo ei kiinnostanut Romeota...
Kauniita iltoja ja upeita auringon laskuja. 


Myy oppi hyppämään laiturilta veteen. Tyyli ei ole ihan yhtä hieno kuin mitä naapurin Doris lapukalla, (joka osaa koota jalat hienosti alleen ja tasapaino pitää), mutta selvää kehitystä tuossakin  viikon aikana tapahtui... Myös Romeo oppi hyppäämään laiturilta, vaikka kuvatodistetta ei saatu.

Älkää edes kysykö mitä tässä tapahtuu. Uusi Actionkamera lähdössä jäljelle. Sikäli mikäli henki kulkee. 

Tehtiin Myylle kilometrin mittainen jälki neljällä kepillä. Jana hyvä kun jarrutin ihan täysillä. Metrin verran tarkasti takajälkeä ottaen sitten varman oloisesti oikean suunnan. 10 metrinen uusi jälkiliina ei tunnu vielä oikein omalta ja tuntuu, että koira menee liian kaukana jos kulkee liinan päässä kuten olen mejässä tottunut. Jatkossa ajan lähempänä koiraa, jotta koiran lukukin on helpompaa. Kaikki kepit nousivat, joten siinä mielessä jälki oli mitä ilmeisemmin ihan hyvä. Pari kertaa Myy kuitenkin kadotti jäljen, toisella kertaa nosti jäljen itse. Toisessa kohtaa jouduin auttamaan vähän suuntaa. mikä ei ole koskaan hyvä koska tuo epävarmuutta. Jäljen tapahtumia kuvattu uudella kameralla. Alkuperäinen kuva oli selkeä, mutta netti pilaa kyllä aika huolella lopputuloksen... Musiikista ei kannata välittää, lipsahti väärä biisi...Romeolle tehtiin oma esineruutu kolmella esineellä. Nosti hyvin kaikki kolme esinettä takuuvarmaan Romeo tyyliin.  Kolmas esine oli hyttysmyrkkypurkki ja vähän hankala kantaa, mutta hyvin toi senkin.

Viikkoon mahtui Myylle myös kaksi lyhyttä janatreeniä kahdella kepillä. Toinen jana lähti oikealle ja toinen vasemmalle. Janat eivät olleet täysimittaisia, mutta idea on saada Myy lähtemään suoraan. Tämä toteutuikin hyvin. Molemmat janat olivat hyvät ja Myy nosti myös molemmat kepit. Toisella jäljellä ohitti ensin ensimmäisen kepin, mutta palasi sitten itsenäisesti ja hyvin määrätietoisesti nostamaan kepin. Nyt alkaa tuntua siltä, että jälkikisojen korkkauskin voisi olla jossain vaiheessa ajankohtaista. Takajäljille ei olla aikoihin lähdetty.

Ennen mökiltä kotiutumista saatiin mökille tuoreita mansikoita ja kakkutarvikkeet. Väsäsin meille vielä nopeen synttärimökkikakun. Kiitos onnitteluista. :)Loma jatkuu ja vielä on tulossa onneksi toinenkin mökkiviikko ennen loman loppua.

>> kuvia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti