lauantai 2. tammikuuta 2016

Hyvää Vuotta 2016!


Vuosi 2015 jäi taakse ja niin se rakas Moorekin jatkaa kanssamme yhteistä matkaa uudelle vuodelle!  Ihan hätkähdyttävän paljon pieni koira on kuitenkin vanhentunut viime aikoina.

Vuosi vaihtui meillä jo hyvinkin perinteisesti. H. väsytti isot koirat lenkkeilemällä päivällä. Noin kuudelta koirat sisälle, verhot ikkunoiden eteen ja loppu yö menikin tvn äärellä (äänet kovalla) koirien lähinnä lepäillessä ulkoa kuuluvista rakettien äänistä välittämättä. Muutaman kerran kovimpien paukahdusten kohdalla Myy näytti aavistuksen huolestuneelta, mutta kun jätkäosasto oli rentona, niin ei siinä prinsessankaan tarvinnut hötkyillä.. Myönteistä tässä muuten niin ärsyttävässä vuoden vaihteessa oli tänäkin vuonna se, ettei raketteja ammuttu ennen kello kuutta ja jo hyvissä ajoin ennen kello kahta paukuttelu oli jo ohi.Talven ensimmäiset pakkaset tulivat ja jäät alkavat taas ympäröidä meidän saarta. Toivotaan, että pakkaset jatkuvat nyt vähintään pari viikkoa, jotta päästään taas pian nauttimaan jääkaudesta, joka on saarella asumisen parhautta. Tuskin maltan odottaa, että pääsee taas kelkkailemaan jäälle.

Kuvassa näkyy myös saaremme hyvin surullinen n. 20-30 yksilön sorsaparvi värjöttelemässä viimeisessä sulassa, joka sekin meni nyt umpeen. Saaremme ihmiset (vanhukset) ovat syöttäneet ja sorsat hyvin kesyiksi kesän ja syksyn aikana. Nyt ne vaakuttavat surkeina kun eivät pääse vettä pitkin rantaan ruoan toivossa... Ne eivät myöskään jostain syystä osaa lähteä minnekään, vaikka tällä hetkellä jääkansi peittää jo koko järven. Joka päivä ohi ajaessani toivon niiden hävinneen, mutta siellä ne yhä ovat. Ensi viikolle luvataan tänne jopa - 30 asteen pakkasia, joten viimeistään nyt lauman pitäisi ymmärtää muuttaa muualle.Treenirintamalla on ollut vuoden vaihteen aikaan hyvin hiljaista... Aivot on heitetty narikkaan. Tuntuu kyllä hyvältä pieni loma kaikesta tekemisestä. Kikkaroitu ja muuten kuntoiltu on toki paljonkin.Myy täyttää tässä kuussa jo peräti kolme vuotta, joten muutama kuva aikuisesta neidistä.
Romeo on aina yhtä innoissaan kun näkee kuvausvälineiden kohdistuneen itseensä... 

Hyvää alkanutta vuotta kaikille! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti