sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Joulun aikaa & uusi kamera!


Joulu on taas tältäkin vuodelta takana. Joulua vietettiin tänä vuonna täällä Jyväskylässä ilman lunta. Tapaninpäivänä tosin lunta sateli ihan hitusen. Olen ilmeisesti niitä harvoja ihmisiä, joka ei koskaan ole lunta kaivannut. Lumeton joulu tuntui jopa oikein mukavalta. Metsässä oli mukava samoilla koirien kanssa ja ajella kikkarilla Myyn kanssa. Joulun tunnelmaa tuovat muut jouluiset asiat. Kiireettömyys, hyvä ruoka ja rakkaat läheiset ympärillä. Siinä ehkä ne tärkeimmät.
Jouluna on päässyt kikkaroimaan mm. Muuramen harjulla. Kikkarointi on kyllä ihan super hauskaa ja on koukuttanut tosi vahvasti allekirjoittaneen! Hymy huulilla mennään enimmän aikaa siitäkin huolimatta, että pari pientä tapaturmaakin on päässyt käymään. Orava ns. yllätti ja tuli reipas kaatuminen asfalttitiellä. Toisella kerralla kaurislauma ylitti tien Myyn edestä. Tällä kertaa sain pyörän pysymään pystyssä, mutta vetoadapteri hihnoineen irtosi ja Myy lähti kauriiden perään.. Kovasti liikkennöity 9-tie oli lähellä, joten suuri huoli oli todellinen, mutta onneksi - jopa hieman yllättäinkin - punaturkki palasi kiltisti takaisin lyhyen kaurisjahdin jälkeen.

H. kuvasi meitä kun tultiin kahdeksan kilometrin lenkiltä. Kahdeksan kilometriä juoksua takana ja vähän on jo puhti pois molemmilta. :)
Tämän joulun yksi ehdottomasti parhaista asioista oli kovasti odotettu joululahja. Nikon D 750 järjestelmäkamera. Jännäksi meni ehtiikö kamera Lontoosta Suomeen ennen joulua. Ehtihän se. Juuri ja juuri aatoksi. Ulkomailta tilatessa toimitus on yleensä sujuvaa ja nopeaa aina Suomeen saakka, jolloin toimitus usein hidastuu. Kameralla on Eurooppalainen kolmen vuoden takuu ja huollot/takuukorjaukset tehdään Suomessa. Ulkomailta tilaamista voi ehdottomasti suositella, jos haluaa etsiä vähän huokeampaa hintaa kameralle. Kokeilukuvia on tullut jo otettua ja ollaan kyllä erittäin tyytyväisiä uuteen kameraan ja sen ominaisuuksiin.

Myyn kanssa käytiin tekemässä aattona vähän tottista ja ottamassa muutamia koeräpsyjä. Valoa on tähän aikaan vuodesta vähän, mutta kyllä hyvän kameran erottaa siitäkin huolimatta.
Tapaninpäivänä käytiin sulattelemassa jouluherkkuja hallilla.

RomeoMyyUseampana lomapäivänä samoiltiin metsässä...

... ja oltiin vaan. Niin se hyväkin loma loppuu ja alkaa taas arki. >> Lisää kuvia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti