sunnuntai 15. marraskuuta 2015

kikkari!

Lisää härveleitä taloon. Kickparkin lisäksi hankittiin nyt sitten myös kickbike! Ensimmäiset kikkariajot ovat Myyn kanssa takana ja onhan tuolla kiva päästellä menemään. :) Myy tykkää juosta, vetää ja suuntakin on yleensä eteenpäin. Eteen-, odota- ja ohi -käskyt toimivat hyvin, eikä muuta tarvitakaan hallinnan kannalta.H. kuvasi pikku pätkän kun mentiin kadulla... Vauhti ei vielä päätä huimaa kun vasta totutellaan laitteeseen. : D Tarkoitus jatkossa on pitää vauhti sellaisena, että Myy pääasiassa ravaa, eikä juuri vedä.Treenirintamalla ei mitään ihmeellistä. Vähän on tehty tottista ja perjantaina ajelin hallille molempien paimenten kanssa. Käytiin tekemässä kaikkea pientä agihömppää. Pitämässä hauskaa.

Lauantaina oli hakutreenit ja Romeokin oli tällä kertaa mukana hakuilemassa. Romeolle neljä maalimiestä suorapalkalla. Eka pisto täydellinen, toinenkin vielä hyvä, mutta sitten homma levisi. Keskittyminen alkoi rakoilla, eikä motivaatio enää riittänyt pitkäkestoisempaan huolelliseen tekemiseen. Kaksi maalimiestä olisi varmasti ollut ihan riittävä tässä vaiheessa. Ihan innoissaan Romeo oli lähdössä hommiin ja ulisi innosta kun sanoin, että mennään etsimään ukkoja. :)Myy teki pitkää rataa. Lähdöt ovat nykyään määrätietoisia aina silloin kun Myy tietää, että metsässä odottaa löytö. Tyhjille oli taas nihkeätä irtoamista. Tai irtoaahan se helpostikin, mutta ei riittävän syvälle.

Syksyn Offileiriltä vielä muutamia treenikuvia. Kuvat Niina Puputti

henkilöryhmä
Jouluun varaslähtö. Posti toi pehmoisen paketin Moorelle. Nyt on seniorilla lämmintä yllä. Ihanat resorit ja korkea poolokaulus. Neule on ihanan pehmeä ja lämpimän oloinen. Kiitos L.lle neuleen kutomisesta! :)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti