sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Hakumetsää, jälkeä ja tottista


Tekstiä muokattu jälkeenpäin. Jälkijuttu ja yksi kuva lisätty..

Lauantaina hakuiltiin taas Koirakorven jyrkässä ja rinteisessä maastoissa. Myylle lähes 300 metrinen hakurata. Aamulenkki oli tällä kertaa lyhyt hihnalenkki ja nyt meno oli toisennäköistä kuin mitä viime kerralla, jolloin alla oli pitkä aamuinen metsälenkki. Lähdöt vahvoja ja määrätietoisia. Näytölle viennit suhteellisen suoria ja hyvä tempo säilyi pitkän radan loppuun asti. Oikein tyytyväinen Myyn työskentelyyn.

Työvaatteet päällä odottamassa metsään pääsyä 
Saatiin herkutella taas myös täyttärillä yhden ryhmäläisen tehdessä taas hienon tuloksen hakukokeesta. :)


Kentällä tehtiin lyhyesti vielä tottista sekä ammuttiin. Edelleen pientä niiausta seuraamisessa, mutta esim. leikkiessä laukausta ei noteerannut. Eteenmeno niin, että palkka kentän päässä, sai ottaa palkan suuhun, jonka jälkeen huusin maahan. En uskonut, että Myy menisi maahan sen ollessa korkeassa vietissä ja patukka suussa, joten karjaisu sen mukainen. Mutta putoshan se. :) Jatkossa voisi jättää hallinnan vielä kokonaan pois ja päästää suoraan eteen vaatien kuitenkin loppuasennon.



Sunnuntaina Myylle lyhyt jälki kolmella kepillä. Haasteena paljon käytetyn polun ylitys. Jana hyvä, Myy otti tällä kertaa oikean suunnan tarkastamatta takajälkeä. Polun ylitys osoittautui haastavaksi. Lähti hetkeksi seuraamaan polkua ja vasta jälkikehotuksella palasi takaisin jäljelle nostaen jäljen uudelleen. Kaikki kepit nosti varman oloisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti