torstai 8. lokakuuta 2015

Syksyä & agia


Hienoja syksyisiä päiviä on riittänyt jo pitkään. Mikäs sen mukavampaa. Koirat ovat virkeitä ja lenkkeily on tähän aikaan vuodesta ihan parasta kun ei ole kuuma, eikä kylmäkään. Torstaina oli lyhyt työpäivä ja loppupäivä menikin sitten koirien kanssa ulkoillessa. Tehtiin pitkä metsälenkki, jonka jälkeen käytiin vielä Myyn kanssa käytiin tekemässä kaksi tosi upeaa eteenmenoa loppuasentoineen! Takaperin ketjutus on toiminut hyvin koulutuksellisesti. Myy ei himmaile eteenmenossa vaan juoksee suoraan ja lujaa niin pitkään kunnes huudan maahan. Nyt olisi ykkösluokan tottis aika lailla paketissa ja voisi miettiä kisaamistakin. Lopuksi käytiin vielä vanhempieni luona kyläilemässä. Muutamat kuvat tuli näppäistyä kännyllä. 







Mooren kanssa on tehty enemmän privatelenkkejä, koska veteraani ei enää arvosta paimenten menoa. Moorea voi pitää irti nyt kun se ei enää jaksa lähteä riekkumaan entiseen tahtiin. Ruoka maistuu ja mennään päivä kerrallaan. Moore on vanhentunut paljon lyhyessä ajassa, mutta ei vaikuttaisi nyt kipeältä. Ensi viikon tiistaina Moore menee klinikalle verikokeeseen, jotta saadaan cushingin tautiin määriteltyä oikea annostus lääkettä. 

Nyt tehdään hiljaisia kävelyretkiä saaremme rannoilla. Näitä samoja polkuja ja rantoja Nonokin kulki mielellään. 






***


Keskiviikon agilityn viikkorata näytti ylläolevalta. Myyn kanssa mentiin mustilla numeroilla merkitty helpompi rata. Koutsin kanssa oli puhetta tuosta Myylle tulleesta irtoamattomuudesta ja oli puhetta, että olen alkanut liikkua paremmin ja Myy on jäänyt kiinni liikkeeseen. Ennen irtoaminen oli huomattavasti parempaa kuin mitä se on tänä päivänä. Nyt palkkaa koko ajan eteen tai apparilta, jotta saadaan paremmin irtoamaan. Periksi ei anneta. On se kuitenkin melko hieno agikoira. :)










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti