sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Lenkkiä ja treeniä

Kaunis syksyinen sää jatkui viikonloppunakin ja molempina aamuina suuntasimme porukalla metsään. Moorekin sai kirmailla vapaana. Se teki iloisia pieniä juoksupyrähdyksiä raikkaassa syysaamussa unohtuen välillä nuuskuttamaan metsän vahvoja ja hyviä tuoksuja. Välillä se pyöri sammaleiden päälle ja näytti silminnähden onnelliselta. Tuli vahvasti sellainen olo, että kaikki Mooren tähän asti saama hoito on ollut tämän arvoista. Ihana nähdä, että pieni koira vielä nauttii elämästä ja syksyn tuoksuista. Voi Moore kun olet meille niin rakas! 


Lauantaiseen tapaan taas hakuiltiin. Myy teki oikein kelpo radan. Hyvät ja määrätietoiset lähdöt - myös tyhjille. Näytöille otettiin ääniavut, jotta saatiin vielä lisää vauhtia ja suoruutta. Lennupanta saa nyt jäädä kun norski tuli tilalle. :)


Edessä norski - takana lennu.
Sunnuntaina metsälenkin jälkeen tehtiin parit eteenmenot. Pieni epävarmuus näkyy vielä vauhdissa. Jatkossa pyrin pitämään vauhdista huolta niin, että välillä annan juosta palkalle asti pysäyttämättä. Takaperin ketjuttamalla on päästy tähän asti ja nyt sama homma kun alan häivyttämään palkkaa maasta mun taskuun.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti