sunnuntai 2. elokuuta 2015

Tottista ja hakumetsää - sitä ihan parasta!

Kuten otsikkokin kertoo, niin haku ja tottis ovat kovasti olleet meidän suosiossa viime aikoina. Tottiskärpänen on hakuilun ohella puraissut ihan kunnolla ja sille on selvä syy. Se on Myy. : D Myyn kanssa tottista on vaan niin pirun mukava tehdä ja vastapainona metsässä puuhaaminen - ei sitä reenimielessä nyt muuta kaipaa. Talvi tietty muuttaa tilannetta. Eilen oli agilityn ohjattuihin haku ja pitkään piti miettiä mitä teen. Haenko seuraavalle puolelle vuodelle ohjattua ryhmäpaikkaa, jäänkö itsenäiseksi treenaajaksi (hallin käyttöoikeus säilyy) vai jopa agista kokonaan pois? Hain lopulta ohjattuun ryhmään, mutta kunhan ryhmäpaikka ja koutsikin selviää, mietin vielä uudestaan otanko paikan vastaan. Agility jotenkin junnaa nyt paikallaan noiden ylösmenojen takia, enkä saa itseäni potkittua persiille sen suhteen, etta jaksaisin asialle tehdä jotain...

Lauantaina hakuiltiin Koirakorvessa. Myylle kuusi maalimiestä. Neljä löytöä ja kaksi tyhjää. Toinen tyhjä etukulmaan umpparille, jossa oli ollut ihminen. Myy meni hyvin kulmaan, kävi tutkimassa hetken piiloa hamuilematta kuitenkaan rullaa. Kutsuin pois ja palkkasin. Välissä teki hyvät löydöt. Toiselle tyhjälle nihkeä lähtö. Kolmasti pyörähti keskialueen tuntumassa uppoamatta riittävän syvälle. En hyväksynyt ja menihän se sitten riittävän syvälle. Lämmin päivä ja Myy oli aika kuumissaan. Oli puhetta että voisi antaa juoda radan aikana.


Sunnuntaina käväisin hallilla tottistelemassa paimenten kanssa ja Myyn kanssa tehtiin koko setti eteenmenoa lukuunottamatta. Hyppynoutoihin pitäisi saada nopeampi palautusvauhti, joten jatkossa palkkaan hyvästä palautusvauhdista patukkaan ja unohdetaan nyt toistaiseksi loppuasento. Muutama kuva ja tottisvideo tältä päivältä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti