torstai 30. huhtikuuta 2015

Lajien priorisointia...

Viikko alkoi varsin surkeissa merkeissä... Maanantaina aamulenkillä - tasaisella ja hyvällä hiekkatiellä vieläpä - muljautin ikävästi nilkkani. Jalka kesti onnekseen edes rauhallista kävelyä, mutta juoksua ei viitsinyt pariin päivään edes ajatella. Väliin jäivät sitten maanantain agireenit, kuten myös tiistain hakuilut. Jos jotain positiivista, niin toisaalta pieni pysäyttävä taukokin oli tähän väliin tervetullut. Tuli ainakin levättyä. :)

Viimeinkin löytyi aikaa enemmän myös boxi-harjoittelulle, jonka opetus onkin polkennut jossain määrin paikallaan. Myönnän, että olen ollut myös vähän laiska tässä asiassa. Motivaatio boxiharjoitteluun on ollut nihkeää ja koko homma vähän tylsää. Yksin on vaikea reenata ja tämä osaltaan vaikuttaa harjoituskertojen määrään. Harjoittelussa oli myös palattava askel taaksepäin ja saatava haluttu kriteeri selvemmäksi. Korotin boxin jalkoja reilusti vanhojen VHS-kasettejen avulla ja sain Myyn ymmärtämään, että kaikkien neljän tassun tulee käydä boxissa... Loikka boxiin->naksu/palkka-loikka boxista->palkka on  nyt se kuvio mitä on viime aikoina tunnollisesti tehty. Myy alkaa nyt jo melko aktiivisesti tarjoamaan loikkaa boxiin ja samantien sieltä pois ja vauhtikin on lisääntymään päin. Ehkä tämä tästä vielä iloksi muuttuu.

Tulevalta kesältä jätin meidän vepepaikan pois, vaikka lajista paljon tykkäänkin. Kaksi kertaa viikossa hakureenit + agit/tottis pitävät sen verran kiireisenä, että aika ei riitä muuhun täysipainoisesti. Niitä tärkeitä ja palauttavia lepopäiviäkin tulee olla. Hyvät pohjat on tehtynä Myylle siihenkin lajiin, eikä soveenkaan mahdoton matka olisi ollut, joten lajiin vielä palataan kunhan aikaa on enemmän.

Seuraava postaus tuleekin olemaan sitten leirikuulumisten purkua! Viikonloppuna kun on luvassa leikkiä, tottista, jälkeä ja hakua loistavine kouluttajineen Off Line's kasvattileirillä! Varmasti antoisa viikonloppu taas tulossa. Nyt ei kun pakkaamaan. :) Mukavaa Vappua kaikille! Romeo omansa jo aloittikin varastamalla pöydältä vasta paistetun munkin...

Moore ja Mooren tyttöystävät Lavinia ja Elviira (c) Maarit Venäläinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti