keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Puoliväli...


Myyn saama laser- ja akupunktiohoito on nyt puolessa välissä. Tulevana perjantaina on kolmas ja tämän jälkeen on vielä yksi - ainakin toistaiseksi - viimeinen hoitokerta. Mitään ihmeempää tai kovinkaan suurta muutosta en ole koirassa edelleenkään huomannut... Ehkä Myy on ollut vähän tavanomaista leikkisämpi tai sitten vaan kuvittelen... Selkä ei ole varsinaisesti edes kosketusarka, mutta tuon Myyn selkäkivun onkin voinut tunnistaa vasta hierojalla tai fyssarilla... Osteopaatilla käydään ensi tiistaina. Katsotaan nyt kaikki nämä tulevat hoidot loppuun ja mietitään sitten jatkotoimenpiteet tai niiden tarve.

***
Sunnuntaina talkoiltiin H:n kanssa Jatin kisatyövelvoite. Olipa mukava olla 3:lk:n kisoissa ratahenkilönä, vaikka parin putken oikominen sai kyllä hien pintaan kun maksejen vuoro tuli... Työn ohessa sai samalla seurata paljon hienoja suorituksia ja vauhdikkaita ratoja. Sari Mikkilän radat olivat kyllä hauskoja; juosta saa ja vaihtoehtoja ohjauskuvioille on useita.

Myyn tiistain ohjatuissa teemana olivat radalla (11 estettä) tehtävät persjättö, valssit, putken pimeät kulmat sekä loppusuora. Myyllä rimat ovat koko ajan olleet korkeimmillaan 30-35 cm. ja tehdään paljon pelkästään tekniikkaa ilman rimoja. Kiva rata taas ja arvatenkin valssi oli ohjauksista se vaikein kun noita askeleita oikein miettimällä mietti... Ei pidä liikaa ajatella valssissa noita askeleita niin sujuu paremmin. Myyllä hyvää irtoamista radalla taas ja vau miten tiukkoja kurveja se tekee! Myy kääntyy kyllä tosi hyvin pienessäkin tilassa ja tämä asia varmaan korostuukin itselle lähinnä siksi, ettei Romeo pitkärunkoisena isona koirana tuommoisia tee. Loppusuorakin saatiin sujumaan, vaikka matkan varrella olikin peräkkäin hyppy-pituus-rengas-hyppy...

Tänään pitkä metsälenkki jo puolilta päivin, jonka jälkeen tottista paimenten kanssa. Myylle eteentuloja ja vasemmalle käännöksiä ja täyskäännöstä. Täyskäännöksessä kokeilin vastakkain käännöstä namilla ja lelulla ohjaten. Sujui yllättävän kivuttomasti, mutta myös täyskäännös vasemmallekin ihan sellaisenaankin toimi ilman mitään ylimääräisiä keulimisia... hmmm. Kumpi siis valita? Luoksetulo pitkältä matkalta eteen onnistui ilman törmäämistä. Kerran tuli vähän vinoon, mutta useinmiten paikkakin on alkanut ollut suora.

Romeon kanssa lähinnä leikittiin kentällä ja tehtiin muutama perusasento ja pikku pätkä seuraamista. Teki kyllä täysillä ja oli niin täynnä intoa kun taukoa on taas takana. Tämä näkyi aika reilunakin edistämisenä seuraamisessa, mutta toisaalta ilme oli kyllä varsin kiva. :)

Romeo on kasvattanut muhkeimman turkin mitä sillä on koskaan ollut, kun taas Myy on muuttunut kokonaan maliksi...  perskarvatkin ovat tippuneet. : -)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti