lauantai 4. lokakuuta 2014

Agia ja uusi hakuryhmä

Arki pitää kovin kiireisenä ja aina ei ehdi muuta kuin lenkittämään koirat, joka sekin kyllä varsin mukavaa varsinkin nyt kun sääkin on suosinut metsässä kuljeskelua. :)

Tiistaina Myyn ohjatuissa ageissa putki-hyppy-rallatusta hauskalla pienellä radalla. (Esteitä muistaakseni 11. ) Harjoiteltiin radalla putken pimeään kulmaan menoa ja irtoamista. Myy irtosi hienosti! Pitää vaan muistaa, että tuota koiraa ei tarvitse yhtään saatella... Pimeät kulmatkaan eivät olleet Myylle ongelma. Lopuksi keppejä, joissa ohjurit alussa ja lopussa. Myy meni hienosti, joten vaikeuskerrointa lisättiin. Putki-hyppy ja sivuttaissuunnasta kepeille. Tämäkin sujui, joten kaikkinensa hyvät treenit.

Lauantaina hakuiltiin Myyn kanssa uudessa hakuryhmässä ja uusissa maastoissa. Olipa virkistävää saada vähän uusia näkökulmia joihinkin asioihin ja myös sitä ohjausta. :) Myylle viisi ukkoa ja kaikille ukoille ilmaisu. Tehtiin rataa, jossa kaksi umpipiiloa. Piilojen sisällä (ovet auki) myös Myyn ukot.

Myy eteni suht suoraan kaikilla maalimiehillä. Haki hyvin rullat, jotka pysyivät suussa keskilinjalle asti. Ote rullasta oli parempi kun maalimiehet pitivät rullaa niin tiukasti, että koira sai kunnolla vetää rullan mukaansa. Myy tuli sivulle rulla suussa kääntyen hyvin näytölle päin. Tässä vaiheessa rulla putosi muutaman kerran jalkoihin, mutta ei kuulema enää tässä haittaa. Näytölle lähti lujaa ja innoissaan. Maalimiehet leikittivät koiraa ja toivat sitä keskilinjalle asti, kun aiemmin olen itse tuonnut koiran keskilinjalle... Maalimiesmotivaatio on SE juttu, jota tulee vahvistaa kaikin tavoin. Tämä toimi Myyllä oikein hyvin. Kerrankin koira sai leikkiä oikein kunnolla! Itselle jäi aikaa myös miettiä rauhassa seuraavaa lähetyspaikkaa Myyn leikkiessä vielä maalimiehen kanssa. Umpparit eivät myöskään aiheuttaneet mitään ihmeempää Myyn tunnepuolella, joten niitäkin vaan jatkossa yhä enemmän mukaan. Jokaisella ukolla työskentely selkeästi parani loppua kohden. Uusi maasto ja uudet ihmiset eivät vaikuttaneet millään tavalla Myyn työskentelyyn, joten tosi tyytyväinen täytyy olla!

Hakuilujen jälkeen pk-kentällä vielä vähän tottista; ilmoittautumista ja henkilöryhmää. Myy pysyi hyvin sivulla ja saatiin rauhassa kätellä. Henkilöryhmä myös ok. Oi kun olikin hieno Myymy! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti