keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Myyn tiistai

Tiistaina iltapäivästä keppi-ilmaisua numrikkojäljellä. Lyhyt jälki, jossa viisi keppiä ja loppupalkkana Cuz. Kepin jälkeen aina neljä tyhjää askelta, muuten nami joka askeleella. Kepin kohdalla maahanmeno ja palkka. Kepillä meni hyvin maahan ja rahuhoittui hienosti. Luuli varmaan joka kerta että jälki oli tässä kun aina ennen jälki on päättynyt keppiin ja purkille. Muuten treeni meni suunnittelusti, mutta loppujen lopuksi aika vaikea sanoa, ilmaisiko Myy purkkia vai sen päällä olevaa keppiä... Joten ensi kerralla sama treeni, mutta herkku tulee taskusta, kun ilmaisee kepin. Närhen Hanna muistaakseni käytti vanhan ajan filmirullapurkkeja herkuille, joita oli helpompi saada piiloon kepin alle. Nyt käytin tavallisia matalia pakasterasioita, jotka peittelin heinällä ja keppi päälle. Nenä tökki heiniä syrjään purkin päältä, joten täytyy miettiä tätä paremmin.

Illalla oli Myyn agit pitkästä aikaa. Myy oli iloinen kun pääsi hallille. Se veti tohkeissaan häntä töttöröllä hallin ovelle. Tehtiin kuutta keppiä ohjureiden kanssa, siivekkeillä kiertämisharjoitusta, pientä rataa; kaksi hyppyä-putki-kaksi hyppyä sekä rengasta

  • Kepeillä ohjurit keskeltä jo irti. Meni tosi hienosti kun ajatus oli mukana. Välillä taas mopo keuli, eikä herneet kohdanneet millään muotoa -  meni miten sattui... 
  • Renkaassa hyppyjä molempiin suuntiin apparin palkatessa renkaan toisella puolella. Myy hyppäsi hyvin yhteen suuntaan, takaisin tuli renkaan ali, -ohi.... Lopuksi saatiin kuitenkin muutama hyvä hyppy molempiin suuntiin, johon lopetettiin. 
  • Radalla harjoiteltiin paikalla pysymistä.lähdössä. Muutaman kerran yritti innoissaan varastaa, johon puutuin. Tämän jälkeen keskittyi ja tsemppasi hyvin lähdöt. Irtoaminen ei niin hyvää, mitä oli jo ennen taukoa - oli nyt aika paljon kädessä kiinni esteiden välit. Saatiin "rata" onnistumaan muutaman kerran.
  • Neljällä siivekkeellä kiertämisharjoitusta siivekkeiden ympäri, eli kun käsi vartalosta pois, koiran tuli kiertää siiveke ja kun käsi lähellä vartaloa, koiran tuli tulla luo... Tässäkin alkuun vähän kaahottamista, mutta lopussa idea löytyi. 
Hyvät treenit taasen. Kontaktit ovat jääneet meiltä nyt juoksujen takia, joten ne nyt työn alle..

Päivän ilouutinen oli se, että nyt tiedän mikä on Romeon ajoittaisen ontumisen ja tassun nuolemisen syynä. Olen ollut varma, että Romeolla on vähintäänkin borrelioosi nivelsärkyineen, nivelrikko, selkä paskana, syöpä tai joku muu tämmöinen "ei-kiva"-vaihtoehto (ai miten niin ajattelee aina pahinta?) Näyttäisi kuitenkin siltä, että Romeolta onkin onneksi "vaan" yksi kynsi irtoamassa vasemmasta etujalasta. Oisko kolauttanut varpaansa Myyn kanssa leikkiessä? Tämä on edellä mainituista vaihtoehdoista kuitenkin paras, vaikka ei tietty kiva juttu olekaan. Särkylääkkein mennään ja toivotaan, että selvittäisiin ilman lääkärireissua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti