torstai 1. toukokuuta 2014

Ekat juoksut!

Tiistaiageihin ei Myyn kanssa päästy. Lämppärilenkillä kaikki oli vielä ok, mutta kun otin koiran autosta suoritusvuoroon, koko persaus oli veressä... O-ho. Myyn ensimmäiset juoksut olivat alkaneet kertarytinällä. Oli tietty jo aikakin kun ikää on vuosi ja kolme kuukautta... harmi vaan, että juuri ennen leiriä.  

Myylle tulee nyt sitten kolmen viikon tauko agista. Myytä sijaistaa puuttuvilla kerroilla Mr Moore, joten innolla odotan näitäkin agitreenejä. :) Olin treenivuoron hallilla auttelemassa muita. Olisi tehty mm. A.ta ja puomia. Tämän treenikerran jälkeen keinu on ainoa yksittäinen este, johon ei olla vielä tutustuttu. 

Alastulokontaktilauta on tulossa tänään lainaan treenikaverilta, joten josko sitä sitten reenailtaisiin tässä tauon aikana.

****
Vappupäivänä pitkä aamulenkki metsässä. Lähdettiin jo kuuden jälkeen. Katseltiin samalla vähän uusiakin lenkkimaastoja ja "lähes" eksyttiin. ;) 

Iltapäivällä Myyn kanssa tottikset. Kentällä oli lokkeja, jotka olivat niin kevätfiiliksissä, että niitä piti ajaa ensin pois jotta pääsi treenaamaan.... Myös naapurin koira jaksoi taas tunnollisesti paukuttaa koko treenien ajan, joten häiriötä oli. 
Muutama hyvä liikkeelle lähtö, josta iloinen. Edelleen hönkäisen liian herkästi vauhtiin seuraa-käskyn annettua, eikä koira ehdi hyvin mukaan. Nyt lähdöt maltillisemmin. Seuraamispaikka on Myyllä hyvä. Luoksetuloissa helposti varastaa jos matka on pitkä. Tehtiin siis malttiharjoituksia. Kävin välillä palkkaamassa ja saatiin sitten pari hyvää luoksetuloakin. Paikkamakuuta tehty myös häiriössä ja niin, että heittelen leluja maahan. Noissa ei ole ollut ongelmaa. Pysyy paremmin maassa maatessa kuin istuaaltaan. 

Viikonloppuna on Off Line`s kasvattileiri, joten sieltä sitten lisäoppia treenaamiseen. Ollaan mukana jäljellä, haussa ja tottiksessa. 

Tässä liikkuvaa kuvaa tämän päiväisestä: 


Illalla vielä Romeon agit.


Radalla tuli tehdä mm. valsseja, persjättöjä, takaakiertoja, päällejuoksua ja putkijarrua parissakin kohtaa. Kolmosen jälkeen valssilla putkeen - putkijarru, 7:lla persjättö (niin vaikea ajoittaa hyvin..), 9:llä päällejuoksu (onnistui ihme kyllä ja sopii Romeolle!), 14-ja 15:lla valssit (vaikea tehdä napakat ja ne ajoitukset) Olihan siinä taas meille sitä haastetta. Jotenkin ei vaan oltu samalla radalla Romeon kanssa ja jo alku radasta oli ihan kamalan tahmeaa. Löysää ohjausta Tiinan mukaan ja Romeonkin ajatukset jossain muualla. En luota Romeon irtoamiseen (sehän siis irtoaa hyvin), vaan saatan sitä jatkuvasti liian pitkälle, jolloin olen aina armotta myöhässä seuraavalla esteellä... Sellaista hyvää rytmiä ei ole tekemisessä, eikä homma toimi. Pitäisi vaan harjoitella juuri tämän tyyppistä rataa, jotta nuo ajoitukset saisi edes joskus kohdalleen. 

Muutama vappukuva vielä

Aikuinen nainen 

Hyvää vappua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti