lauantai 26. huhtikuuta 2014

Tottista, ilmaisuja ja agikisat

Perjantai-iltana saatiin uusia tuttavuuksia, kun tulevasta Usvan-pennusta haaveileva - kahden belgin omistaja - kävi katsomassa millainen koira Myy on. Kaksi ja puoli tuntia meni jotenkin ihan hujauksessa yhdessä treenaten. Tehtiin Myyn kanssa vähän tottista ja ilmaisutreenit. Saatiin myös tosi hyviä vinkkejä molempiin lajiin jatkoakin ajatellen. Kiitos tosi paljon Saijalle. :) Ehkä vielä tapaillaan myöhemminkin treenilöiden merkeissä.

Myy oli oma ihana itsensä. Uusi ihminen ei vaikuttanut millään tavalla Myyn tekemiseen, jos ei nyt oteta huomioon sitä, että oli kuulema antanut yhden pusun poskelle ennen rullan ottamista. :) Muuten sama kuvio kuin aiemminkin. Toi rullan hyvin ja meni innolla näytölle. Nyt Myy oli vapaana lähetettäessä ja vasta näytölle kytkin sen.

Jotenkin tosi kiva oli kuulla vieraalta ihmiseltä, että Myyn kanssa meillä näyttäisi olevan hyvä suhde ja Myy on belgiksi erittäin hyvä ja se keskittyy tosi hienosti tekemiseen... Saan kuulema olla oikein tyytyväinen noin hyvään koiraan. :)

***
Launatai aamusta hallille, jossa oman seuran agikisat. Romeo oli jotenkin velton oloinen aamutuimaan, eikä fiilikset kovin kummoiset olleet vielä kisapaikallakaan. Eka rata oli meidän huonoin kisarata ikinä ja radan jälkeen oli kyllä niin paskat fiilikset että... Ei saatu millään päälle sitä hyvää draivia ja tekemisen meininkiä. Meno oli tahmeaa ja ohjaukset ala-arvoisia. Radan jälkeen ajattelin Romeolle kuukauden agitaukoakin ja kunnon hierontasettiä ja oma pää kasaan ennen seuraavia kisoja....

Hyppärillä Romeo oli kuitenkin jo täysin toisenlainen. Se oli kivasti hereillä ja vaikka nollarataa ei tullutkaan, rata oli kaikin puolin tosi hyvä! Asenne oli mielettömän hyvä ja Romeolla oli vauhtia! Tuomari katseli meitä mitä ilmeisemmin ruusunpunaisten lasien läpi tuomitessaan vitosen... Kaksi rimaa tuli mun mielestä alas. Tästäkin syystä olin puulla päähän lyöty, kun meitä kuulutettiin palkintojen jakoon... Kokonaissijoitus 2/20! No, tuomarin sana on tietty laki ja rata oli hyvä joka tapauksessa. Hyvä fiilis jäi kyllä tästä radasta, oli lopullinen sijoutus sitten mikä tahansa. :) Hyvänä päivänä on mahdollista näemmä kisata ihan kärjessäkin ajan puolesta. Romeon vauhti riittää hienosti aikavertailussa, vaikka se ei mikään tykki radalla aina olekaan.

Tulostaulu näytti kyllä varsin kivalta:


Romeo pääsee hierottavaksi mitä pikemmin. Selkeästi jumit nyt vaivaavat sitä, eikä hyppy ole missään tapauksessa nyt kunnossa ja parhaimmillaan. Äitienpäiväkisa olisi seuraava, joten sinne sitten luvaa yrittämään hyvin huolletulla koiralla. :)

Tässä tämän päivän radat:
2 kommenttia: