sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Ilmaisua ja vepen treenipaikka varmistettu!

Lauantaina aamusta metsälenkki. Päivä talkoiltiin Hippoksen mätsärissä, josta saatava tuotto käytetään Muuramen kennelkerhon vesipelastusveneen hankintaan. Kerho maksaa veneestä puolet ja tuottoa saatiin sen verran mukavasti, että kerholle saadaan hankittua vene ja samalla talkoilemalla saatiin myös varmistettua vepen treenipaikka ensi kesälle.

Illasta ilmaisutreenit, jotka oli tarkoitus videoida. Jalusta ja kaikki oli mukana, mutta kuinkas sitten kävikään - akku oli tyhjä, joten se siitä sitten. Myylle viisi ilmaisua, joista kaksi oli piilolla.

Treenien tavoite itselle oli myös Myyn lähettäminen mahdollisimman suorassa ja keskityin huolella lähetyksiin. Rullan tuonnit Myyllä hyviä! Ote toistaiseksi ollut hyva, eikä rullat ole vielä kertaakaan tippuneet. Luovuttaa vasten pompaten. Näytölle meni lujaa ja hyvin motivoituneesti kun tiesi, että sieltä tulee ihana Cuz. Piilot myös hyvät. Nyt palkkaan rullasta kehuin ja pikku herkulla ja näytöstä tulee se superpalkka.
.
***
Sunnuntaina aamusta metsäiltiin ja iltapäivällä Myylle ilmaisutreeniä. Sama setti kun lauantaina ja nyt oli videokin mukana. Valitettavasti kuvauksesta ei saanut mitään irti, kun kamera oli sijoitettu liian kauaksi tarkoituksena kuvata koko viiden maalimiehen setti. Myy teki hienosti kaikki viisi maalimiestä. :) Jatkossa vaan liikettä omiin kinttuihin keskilinjaa eteenpäin kun tuo rullaa...

Kameraa lähimpänä oleva viimeinen maalimies näkyy jo jotenkin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti